Arik Levy kaiš za Gear S3

Arik Levy kaiš za Gear S3

ET-YSI76

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Arik Levy kaiš za Gear S3 (ET-YSI76)

Компатибилност
  • Компактибилни модели Gear S3
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Kaiš za Gear S3
Физичка спецификација
  • Тежина 24 g
  • Материјал Silikon, Nerđajući čelik
Тип
FRACTAL dizajn, M (Za zglobove 130 ~ 195 mm)

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.