PC1BWFMAN

PC1BWFMAN

PC1BWFMAN

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Spoljne dimenzije (unutrašnja jedinica)
  • Dimenzije za isporuku (ŠxVxD) (mm) 1474*566*122 mm
  • Težina za isporuku (kg) 7 kg
Карактеристики
  • Режим Panel
  • Тип Accessories

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.