Alternative Text

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Alternative Text

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Додадете уште еден производ од списокот

Alternative Text

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Додадете уште еден производ од списокот

Неспоредлив тип на производ

ТВ прикажува сцена со пејзаж што се шири надвор од екранот додека пред неа стои човек што држи шолја за кафе. ТВ прикажува сцена со пејзаж што се шири надвор од екранот додека пред неа стои човек што држи шолја за кафе.

Избери голем телевизор

Зошто потрошувачите ги сакаат Samsung телевизорите со голем екран?
За купување нов телевизор, маж и жена разговараат со машки претставник за продажба за ТВ-одлики во ТВ-шоу соба. За купување нов телевизор, маж и жена разговараат со машки претставник за продажба за ТВ-одлики во ТВ-шоу соба.

Дали е премногу тешко да се избере телевизор?

Тука сме да ти помогнеме да ги добиеш одговорите на сите прашања на едно место со нашиот водич за купување телевизор.

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи од производот се предмет на промена.