Одбери боја

Боја :
 • Моќна, а лесна
  Напредни перформанси за чистење
 • Висока моќ на вшмукување
  Mотор Digital Inverter
 • Исклучително вшмукување
  Jet Cyclone
 • Испушта чист воздух
  5-слоен ХЕПА систем за филтрирање*

Моќна, а лесна

Напредни перформанси за чистење

Лесно исчисти ги различните видови на подови со лесна, а моќна безжична stick правосмукалка. Моторот Digital Inverter генерира моќ на вшмукување до 150 W*. Аеродинамичниот дизајн на воздушниот систем го оптимизира и протокот на воздух, додека мулти-циклонската филтрација на воздухот ги фаќа ситните честички прашина.

Моќна, а лесна Моќна, а лесна

* Според интерно тестирање на моќта на вшмукување на влезот на немоторизираната алатка, во Максимален режим, во согласност со стандардот IEC62885-2 кл. 5.8.

Висока моќ на вшмукување

Mотор Digital Inverter

Чисти многу поефикасно со моќ на вшмукување до 150 W*. Моторот Digital Inverter го оптимизира протокот на воздух со ултрасонични заварени аеропрофили. Така, тој испорачува висока влезна моќ до 410 W**, одржува висока енергетска ефикасност и генерира вшмукување до 150 W*.

Висока моќ на вшмукување Висока моќ на вшмукување

* Според интерно тестирање на моќта на вшмукување на влезот на немоторизираната алатка, во Максимален режим, во согласност со стандардот IEC62885-2 кл. 5.8.** Според интерно тестирање во согласност со стандардот IEC60335-1 кл. 10.

Исклучително вшмукување

Jet Cyclone

Уживај во почистиот воздух и извонредната моќ на вшмукување со високо ефикасната, мулти-циклонска структура на системот Jet Cyclone. Оптималната насока на воздухот го намалува отпорот на воздухот, a неговите 9 циклони со 27 влезови за воздух ја сведуваат на минимум загубата на вшмукување. Исто така, ги фаќа ситните честички прашина кои се вшмукани во правосмукалката.

Моќна на теписи

Турбо четка

Собери ги ситните честички прашина од теписите, како и од тврди подови, со турбо четката. Работи со околу 3750 вртежи во минута*. Ротирачката глава од 180 степени ти овозможува лесно да смениш насока и да го исчистиш секој агол. И лесно можеш да го одржуваш ротирачкиот барабан кој може да се откачи со еден клик.

* Според интерно тестирање во минимален, среден и максимален режим. Резултатите може да се разликуваат во зависност од индивидуалната употреба.

Испушта чист воздух

5-слоен ХЕПА систем за филтрирање*

Испушта чист воздух со 5-слојниот ХЕПА систем за филтрирање*. Главниот циклон и филтерот со метална решетка ги фаќаат големите честички прашина при навлегувањето на воздухот. Jet Cyclone и микро филтерот ги фаќаат ситните честички прашина, а ултрафиниот филтер за прашина фаќа 99,999 %** од микро прашината, вклучувајќи и честички и алергени со големина од 0,3 ~ 10 µm***.

Испушта чист воздух Испушта чист воздух

* ХЕПА систем за филтрирање: Високо ефикасен систем за филтрирање на честички од воздухот.** Според интерно тестирање во Максимален режим, во согласност со стандардот IEC62885-2 кл. 5.11.*** Честичките со големина од 0,3 ~ 10 µm, како на пример полен и мувла, главно се невидливи за голо око.

До 40 минути** чистење

Долготрајна батерија што се вади

Уживај во долгото чистење без полнење. Високо ефикасната батерија (2000 mA) го одржува вшмукувањето до 40 минути**. Лесно се вади и може да се замени со резервна батерија*** за чистење до 80 минути. Задржува 70 % од првичните перформанси до 500 циклуси****.

До 40 минути** чистење До 40 минути** чистење

* 2000 mAh е според вкупниот капацитет на батерија, но е ограничена на 1800 mAh за да биде поиздржлива.** Наведеното време на работа важи за минималното ниво на моќност со прикачена немоторизирана алатка.*** Дополнителната батерија се продава посебно како додаток.**** Задржува 70 % од капацитетот по 5 години употреба на 100 циклуси/годишно, според капацитетот на пакувањето на батеријата (1800 mA). 1 циклус: целосно користење на полна батерија. Резултатите може да се разликуваат во зависност од употребата. Според интерно тестирање.***** Реалниот модел може да се разликува во зависност од спецификациите.

Проверка со еден поглед

Дигитален дисплеј

Провери дали твојата правосмукалка секогаш работи оптимално преку интегриран дигитален дисплеј. Можеш да ја провериш состојбата на машината, како на пример јачината и видот на четка. Дисплејот те предупредува ако постојат проблеми или заглавувања во цилиндaрот со четка. На тој начин можеш соодветно да ја контролираш и одржуваш.

Флексибилен полнач

Станица за полнење 2-во-1

Складирај ја и полни ја правосмукалката пофлексибилно со станицата за полнење 2-во-1 која може лесно да се приспособи во секој дом. Ако сакаш да заштедиш простор може да ја закачиш на ѕид. Или може да ја користиш како самостоен полнач, па може едноставно да ја извадиш батеријата и да ја полниш каде било.

Сад што целосно се мие

Сад за прашина што се мие

Одржувај го садот за прашина чист и лесно празни ја твојата правосмукалка. Целиот сад за прашина од 0,8 L, вклучувајќи го мулти-циклонскиот систем, може да се мие, за да се одржува чист и свеж.

Чисти тврди подови

Мека четка

Собери ја ситната прашина од тврдите подови и тесните отвори со меката четка, проткаена со антистатички сребрени конци. Ротирачката глава од 180 степени ти овозможува да го исчистиш секој агол. Исто така, не дозволува влакната од милениците да се заплеткаат во четката. И лесно можеш да го одржуваш барабанот кој може да се откачи со еден клик.

* Според интерно тестирање во минимален, среден и максимален режим. Резултатите може да се разликуваат во зависност од индивидуалната употреба.

Jet AR искуство

1. чекор | Скенирај го QR кодот и инсталирај ја апликацијата SAMSUNG HA AR од продавницата Google Play 2. чекор | Отвори ја апликацијата и избери преземање на Jet 3. чекор | Скенирај го AR маркерот за да ја пробаш Jet технологијата

Спецификации

 • Капацитет за собирање прав 0.8 ℓ
 • Перформанси 410 W
 • Тежина 2.6 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.