Brand

Frymëzohuni nga jeta dhe historitë e
grave me Samsung

Për të festuar Ditën Ndërkombëtare të Gruas, po ju paraqesim gra frymëzuese nga brenda dhe jashtë Samsung-ut për të treguar historitë fuqizuese të tyre.

3 ilustrime të ndryshme janë vendosur së bashku si një kolazh. Ilustrimi i parë tregon një fytyrë gruaje. Ajo ka flokë të gjatë, me onde të stolisur me lule. Qerpikët e saj janë të gjatë dhe ka quka në faqe. Njëra nga duart e saj është duke mbajtur figurina të vogla që kanë lidhur duart me njëra-tjetrën. Sfondi është i mbushur me shi, diell dhe ylber. Ilustrimi i dytë paraqet gra që pozojnë plot besim krahë për krah. Ngjyra e sfondit është rozë dhe gratë janë të ngjyrosura me të kuqe, të bardhë, blu të errët dhe kafe. Ilustrimi i tretë është i mbushur me një gamë të grave të ndryshme duke bërë gjëra që i ngallëzojnë. Eshtë një montazh që ka hollësitë e imta të veprimeve të secilit person. Shembujt janë një lojtare basketbolli në karrige me rrota, një futbolliste, një grua e biznesit dhe një muzikante - ngjyrat janë të gjalla dhe materiali thotë "Fuqia e pasionit". 3 ilustrime të ndryshme janë vendosur së bashku si një kolazh. Ilustrimi i parë tregon një fytyrë gruaje. Ajo ka flokë të gjatë, me onde të stolisur me lule. Qerpikët e saj janë të gjatë dhe ka quka në faqe. Njëra nga duart e saj është duke mbajtur figurina të vogla që kanë lidhur duart me njëra-tjetrën. Sfondi është i mbushur me shi, diell dhe ylber. Ilustrimi i dytë paraqet gra që pozojnë plot besim krahë për krah. Ngjyra e sfondit është rozë dhe gratë janë të ngjyrosura me të kuqe, të bardhë, blu të errët dhe kafe. Ilustrimi i tretë është i mbushur me një gamë të grave të ndryshme duke bërë gjëra që i ngallëzojnë. Eshtë një montazh që ka hollësitë e imta të veprimeve të secilit person. Shembujt janë një lojtare basketbolli në karrige me rrota, një futbolliste, një grua e biznesit dhe një muzikante - ngjyrat janë të gjalla dhe materiali thotë "Fuqia e pasionit".

Punonjëse nga të gjitha sferat e ndryshme shprehin mendimet e tyre mbi
atë që i frymëzon, i motivon dhe i fuqizon të bëjnë më të mirën.

Dëshmitë e tyre u interpretuan nga ilustruese të talentuara që përdorën ngjarjet e tyre për të krijuar tri vepra arti dinamike që hedhin dritë mbi fuqizimin dhe arritjet e femrave.

12 fotografi që paraqesin 12 punonjëse të ndryshme janë bashkuar në një kolazh.  Lart nga majtas djathtas:  E para: Një grua është duke qëndruar pranë tryezës së saj të punës me dokumenta mbi tryezë. Ajo është duke buzëqeshur e duke vështuar përpara. Ajo ka flokë bjond me një bisht. Ajo ka veshur një fustan të gjatë blu me një motiv dhe një rrip të bardhë me tokëzë ari.  E dyta: Një grua me flokë të errët të shkurtër larguar nga fytyra e saj ka veshur një këmishë me ngjyrë të hapur me motiv të kuq dhe duke buzëqeshur.  E treta: Një grua me një kostum të gjelbër është duke buzëqeshur. Ajo ka flokë të zinj të shkurtër dhe ka vënë syze.  E katërta: Një grua me flokë kafe të errët të shkurtër dhe syze është duke buzëqeshur, veshur me një këmishë të bardhë golf.  E pesta: Një grua me flokë të errët të gjatë dhe syze është duke buzëqeshur, veshur me një bluzë të bardhë dhe triko gri.  E gjashta: Një grua është duke buzëqeshur. Ajo ka flokë bjondë dhe ka veshur një bluzë të zezë, të kuqe dhe blu.  E shtata: Një grua me flokë të zinj të gjatë, veshur me një fustan me vija blu dhe të zeza është duke buzëqeshur.  E teta: Një grua me një xhaketë të zezë prej lëkure është duke buzëqeshur në sfond të zi. Ajo ka flokë bjond të shkurtër.  E nënta: Një grua me një fustan të zi me mëngë të shkurtra është ulur dhe duke parë përpara. Ajo ka flokë kafe të errët dhe ka vendosur një varëse të gjatë ari.  E dhjeta: Një grua me flokë gështenjë të gjatë, veshur me një bluzë të zezë është duke buzëqeshur.  E njëmbëdhjeta: Një grua me flokë të gjatë të zezë, veshur me një bluzë blu, një palë vathë perle të bardhë dhe një varëse është duke buzëqeshur.  E dymbëdhjeta: Një grua me flokë të mesëm të zinj, e veshur me një xhaketë ngjyrë bezhë dhe një këmishë të bardhë po shikon poshtë në sfondin e gjelbëruar. 12 fotografi që paraqesin 12 punonjëse të ndryshme janë bashkuar në një kolazh.  Lart nga majtas djathtas:  E para: Një grua është duke qëndruar pranë tryezës së saj të punës me dokumenta mbi tryezë. Ajo është duke buzëqeshur e duke vështuar përpara. Ajo ka flokë bjond me një bisht. Ajo ka veshur një fustan të gjatë blu me një motiv dhe një rrip të bardhë me tokëzë ari.  E dyta: Një grua me flokë të errët të shkurtër larguar nga fytyra e saj ka veshur një këmishë me ngjyrë të hapur me motiv të kuq dhe duke buzëqeshur.  E treta: Një grua me një kostum të gjelbër është duke buzëqeshur. Ajo ka flokë të zinj të shkurtër dhe ka vënë syze.  E katërta: Një grua me flokë kafe të errët të shkurtër dhe syze është duke buzëqeshur, veshur me një këmishë të bardhë golf.  E pesta: Një grua me flokë të errët të gjatë dhe syze është duke buzëqeshur, veshur me një bluzë të bardhë dhe triko gri.  E gjashta: Një grua është duke buzëqeshur. Ajo ka flokë bjondë dhe ka veshur një bluzë të zezë, të kuqe dhe blu.  E shtata: Një grua me flokë të zinj të gjatë, veshur me një fustan me vija blu dhe të zeza është duke buzëqeshur.  E teta: Një grua me një xhaketë të zezë prej lëkure është duke buzëqeshur në sfond të zi. Ajo ka flokë bjond të shkurtër.  E nënta: Një grua me një fustan të zi me mëngë të shkurtra është ulur dhe duke parë përpara. Ajo ka flokë kafe të errët dhe ka vendosur një varëse të gjatë ari.  E dhjeta: Një grua me flokë gështenjë të gjatë, veshur me një bluzë të zezë është duke buzëqeshur.  E njëmbëdhjeta: Një grua me flokë të gjatë të zezë, veshur me një bluzë blu, një palë vathë perle të bardhë dhe një varëse është duke buzëqeshur.  E dymbëdhjeta: Një grua me flokë të mesëm të zinj, e veshur me një xhaketë ngjyrë bezhë dhe një këmishë të bardhë po shikon poshtë në sfondin e gjelbëruar.

Në intervistë, folën për përvojat, pasionet dhe sukseset personale të veçanta të tyre që i motivojnë çdo ditë. Ndërsa kanë përvoja të ndryshme, në mënyrë të përbashkët u shprehën se një ide e mirë mund të vijë kudo ose nga kushdo, pavarësisht niveli i tyre i aftësisë, gjinia ose prejardhja.

Bashkohuni me ne ndërsa kremtojmë të gjitha gratë që lulëzojnë ndërsa me të vërtetë janë vetvetja kudo ku janë dhe njihuni me talentin artistik që i solli në jetë.

Një grua me një fustan me motiv blu është ulur në një tryezë pune prej druri. Ajo është duke vështruar tryezën, ku janë vendosur një numër imazhesh të printuara. Ajo ka flokë bjond me bisht. Pas saj është një mur i cepit me dritare të mëdha që pasqyrojnë pamjen e ndërtesës. Një grua me një fustan me motiv blu është ulur në një tryezë pune prej druri. Ajo është duke vështruar tryezën, ku janë vendosur një numër imazhesh të printuara. Ajo ka flokë bjond me bisht. Pas saj është një mur i cepit me dritare të mëdha që pasqyrojnë pamjen e ndërtesës.

“Nuk ka nevojë të jeni Presidentja për të patur një zë të fortë femëror.”

4

Frymëzimi i Maria-Ines Gul-it

“Ndjehem e frymëzuar nga histori të qëndrueshmërisë së përbashkët, respektit reciprok dhe shpirtit të solidaritetit të femrave.“

Heroina e Marias është një grua arketipike që mban një zinxhir të figurinave femra të vogla që i ngjiten një mali së bashku, duke ndihmuar njëra-tjetrën gjatë rrugës dhe duke ngritur flamurin e tyre - duke pasqyruar zëra të fuqishëm të femrave dhe potencialin e pandalshëm të drejtimit.

Një grua me një bluzë të bardhë të stampuar me fletë ari është ulur në një tryezë pune prej druri. Ajo është duke parë përpara, duke buzëqeshur, një kompjuter portativ dhe pajisje të zyrës gjenden në tryezë. Ajo ka një sfond të planetit pas saj. Një grua me një bluzë të bardhë të stampuar me fletë ari është ulur në një tryezë pune prej druri. Ajo është duke parë përpara, duke buzëqeshur, një kompjuter portativ dhe pajisje të zyrës gjenden në tryezë. Ajo ka një sfond të planetit pas saj.

“Jam krenare që kam inxhiniere që vijnë tek unë për ndihmë.”

4

Frymëzimi i Bárbara Malagoli-t

“Të qënit pjesë e këtij projekti është një kremtim i bashkimit të veçantë të të gjitha grave në botë. Shpresoj që gratë të shohin veprën time dhe të ndjehen se të gjithë jemi duke ecur së bashku dorë për dore drejt të ardhmes.”

Ilustrimi i Bárbara-s krijon një imazh plot ndikim përmes përdorimit të motivit dhe përsëritjes, me një kompozim që bie në sy që thekson rëndësinë e aleancës me pozitivizëm dhe gëzim.

Një grua me kostum jeshil është ulur në tryezën e saj të punës dhe duke parë ekranin e kompjuterit. Ajo ka flokë të shkurtra dhe mban syze. Tryeza e saj ndodhet brenda një dollapi dhe ka një bimë të madhe në të. Një grua me kostum jeshil është ulur në tryezën e saj të punës dhe duke parë ekranin e kompjuterit. Ajo ka flokë të shkurtra dhe mban syze. Tryeza e saj ndodhet brenda një dollapi dhe ka një bimë të madhe në të.

“Kur përqëndoheni tek pasioni juaj, mund të përballeni me dhe të kapërceni çdo sfide.”

4

Frymëzimi i Ruby Taylor-it

“Është jashtëzakonisht frymëzuese të mësoni rreth grave të apasionuara,
dhe enegjia e motivimi i tyre me të vërtetë rezonojnë me mua.”

Ruby dëshironte të portretizonte gra të suksesshme në sferat e ndryshme për të cilat janë plot pasion, për të fuqizur gratë anembanë botës që të ndjekin ëndërrat e tyre.

Shkarkoni veprat e artit

 • Vepra e artiti e Maria-Ines Gul-it 1.2MB Download
 • Vepra e artiti e Bárbara Malagoli-t 0.7MB Download
 • Vepra e artiti e Ruby Taylor-it 1.2MB Download

Lexoni më pas këto histori