Brand

Vetëm ndjenja të mira:
Energji pozitive Me
Millie Bobby Brown

Shtetësia dixhitale fillon me #SpreadTheLove.

Millie Bobby Brown ulur në një kolltuk, duke mbajtur një Galaxy Note10 Aura Glow Millie Bobby Brown ulur në një kolltuk, duke mbajtur një Galaxy Note10 Aura Glow

Për të nderuar Muajin e Ndërgjegjësimit Kombëtar ndaj Ngacmimeve në Internet, jemi bashkuar me anëtaren e #TeamGalaxy Millie Bobby Brown për #SpreadTheLove dhe për të mbajtur qëndrim ndaj shtetësisë dixhitale të mirë. Mësoni sesi mund të bëni pjesën tuaj për të praktikuar zakone të mira të ndërgjegjësimit në internet dhe vepra të thjeshta të mirësisë në internet.

Përhapni dashuri

Pavarësisht sesa e duam internetin, mund të jetë një vend izolues për shumë njerëz—edhe për Millie që është përjetojeni këtë vetë. Këshilla e saj? T’i përdorni mediat sociale si një mjet për fuqizimin e të tjerëve: “Dërgimi tek një miku juaj i një mesazhi të drejtpërdrejtë argëtues ose shkrimi i një komenti pozitiv tek postimi i dikujt kërkon një minutë por ndikimi mund të jetë i madh. Besoj se të gjithë mund të punojmë për t’i bërë mediat sociale një vend më të lumtur.

“Dërgimi tek një miku juaj i një mesazhi të drejtpërdrejtë argëtues ose shkrimi i një komenti pozitiv tek postimi i dikujt kërkon një minutë por ndikimi mund të jetë i madh."

Përmirësoni mirëqenien tuaj dixhitale

Por mbani mend ekuilibrin. Mirësia është më e kollajtë pasi të jeni kujdesur për nevojat tuaja – si krijimi i kufijve të mirë ndërmjet jetës tuaj reale dhe dixhitale.

“Mendoj se edhe përhapja e diçkaje aq të thjeshtë sa një karikaturë e lezetshme me një mesazh me të vërtetë fuqizues të dashurisë për vetveten mund të jetë një element kujtues i thjeshtë për ata që ju ndjekin që të qetësohen, të marrin frymë thellë dhe të kujdesen për vetveten,” thotë Millie. Në fakt, studimet tregojnë se nëse qëndroni përpara ekranit tuaj vetëm 30 minuta në ditë, kjo mund të çojë në rezultate më të mira të shëndetit mendor.

Gjithçka me përmbajtje

Ndërsa krijoni miqësi në internet ose u dërgoni mesazhe të drejtpërdrejta miqve tuaj të vërtetë, veçori si Mirëqenia Dixhitale në Galaxy Note10 do të sigurojë se keni ruajtur kohë të mjaftueshme për kujdesin për vetveten.

Lexoni këto histori më pas