Entertainment

Lojërat më të mira në celular për të hequr stresin

Harrojeni stresin e përditshëm dhe argëtohuni me këto lojërat relaksuese të telefonit

Një burrë i veshur me rroba të zakonshme ulur në një stacion duke luajtur lojëra çlodhëse në Galaxy S10 e tij Një burrë i veshur me rroba të zakonshme ulur në një stacion duke luajtur lojëra çlodhëse në Galaxy S10 e tij

Qëndrimi gjithë ditën në shtëpi, mund të jetë stresues dhe shqetësues, por është diçka që të gjithë duhet të mësohemi. Por pse të mos e bëjmë më argëtues? Zgjidhni aventurën tuaj të çlodhjes dhe bëjeni ritualin tuaj të përditshëm të pëlqyeshëm me lojëra çlodhëse që mund t’i luani në telefonin tuaj. I zgjodhëm këto lojëra të caktuara në celular për shkak të artit të tyre që bie në sy, tingujt qetësues, historitë magjepsëse dhe më shumë.

Një telefon që tregon lojën Two Dots është vendosur mbi artin nën ujë nga e njëjta lojë Një telefon që tregon lojën Two Dots është vendosur mbi artin nën ujë nga e njëjta lojë

Two Dots

LojIdeal, wenn du dir für unterwegs die perfekte Balance aus Entspannung und Herausforderung wünschst.

Two Dots ist mit seiner besonders künstlerischen Gestaltung dea më e mirë nëse po kërkoni kombinimin e përsosur të relaksit dhe sfidës.

Përkufizimi i një loje antistres, Two Dots jashtëzakonisht me pamje arti tregon rëndësinë e estetikës në lojëra. Një gjëegjëzë në celular me një kthesë të mahnitshme, loja është e qartë: lidhni pikat me të njëjtën ngjyrë për t’i hequr ato. Ndërsa kaloni në nivelet e tjera, do të udhëtoni përmes botëve qetësuese ku do të mblidhni sende dhe do të shkyçni stile të reja të gjëegjëzave. Njoftim shtesë: kolona zanore është krijuar posaçërisht për t'ju tërhequr më thellë në përvojë (një ide që ekipi i zhvillimit huazoi nga filmat e animuar të njohur). E shihni, jeni duke fituar tashmë.

Shkarkojeni Two Dots në Dyqanin e Google Play.

Një pamje e lojës nga loja Badland, duke treguar personazhe të shumtë që fluturojnë në ajër dhe iu shmangen pengesave Një pamje e lojës nga loja Badland, duke treguar personazhe të shumtë që fluturojnë në ajër dhe iu shmangen pengesave
Një pozë e produktit të vetëm tregon pjesën e përparme të një telefoni Galaxy S20 të bardhë Një pozë e produktit të vetëm tregon pjesën e përparme të një telefoni Galaxy S20 të bardhë
Karikimi që nuk të braktis kurrë
Bateritë tona janë të fuqishme, duke arritur maksimumin në 5000mAh (zakonisht). Por ato janë gjithashtu inteligjente, duke iu përshtatur zakoneve tuaja celulare për të kursyer energji dhe për të zgjatur shumë më tepër me një karikim të vetëm.

Badland

Loja më e mirë nëse doni një aventurë të vogël aksioni për të shkurtuar kohën tuaj.

Me grafikë mahnitëse dhe muzikë të atmosferës, Badland mund të jetë një nga lojërat HD për Android me grafikë më të pasur që kemi parë. E vendosur në një pyll madhështor, kjo lojë e aksionit dhe aventurës që lëviz anash lejon që lojtari të kontrollojë një nga banorët e pyllit për të kaluar përmes kurtheve dhe pengesave imagjinare. Është po aq tërheqëse sa edhe Fortnite dhe ka aq kthesa dhe dredha për t’ju mbajtur të pushtuar për orë të tëra.

Shkarkojeni Badland në Dyqanin e Google Play.

Dy imazhe të lojës Monument Valley 2; njëri tregon një personazh duke kaluar përmes arkitekturës magjike të lojës dhe tjetri tregon botët mahnitëse ku ndodh e gjitha kjo Dy imazhe të lojës Monument Valley 2; njëri tregon një personazh duke kaluar përmes arkitekturës magjike të lojës dhe tjetri tregon botët mahnitëse ku ndodh e gjitha kjo

Monument Valley 2

Ideale kur dëshironi një atmosferë të qetë dhe histori të shkëlqyeshme për të ekuilibruar mërzitjen.

Kjo lojë është aq e bukur sa që do t’ju lërë pa frymë dhe do të bëjë që nivelet tuaja të dopaminës të rriten dhe dëshira për kafenë e mëngjesit të pakësohet. E vendosur në të njëjtin univers si loja e mëparshme, pjesa dy tregon historinë e një nëne dhe fëmije ndërsa udhëtojnë përmes labirinteve plot me kalime të fshehta dhe iluzione optike. Krijuar për të qetësuar qendrën e kënaqësisë të trurit, elementet vizivë janë si të stolisur ashtu edhe të rrallë në të njëjtën kohë. Dhe me theks të veçantë në estetikën e madhe dhe tinguj qetësues, ju me siguri do të jeni në një gjendje lumturie sa nuk do ta vini re që jeni në shtëpi gjatë gjithë ditës.

Shkarkojeni Monument Valley 2 në Dyqanin e Google Play.

Një pamje e lojës Rymdkapsel duke treguar tabelën e lojtarit, e cila përfshin një stacion në hapësirë dhe të gjitha mjetet në dispozicion Një pamje e lojës Rymdkapsel duke treguar tabelën e lojtarit, e cila përfshin një stacion në hapësirë dhe të gjitha mjetet në dispozicion

Rymdkapsel

Ideale nëse jeni duke kërkuar për një përvojë medituese ndërsa jeni në shtëpi.

Një lojë e thjeshtë e strategjisë e vendosur në hapësirë, natyra minimaliste e Rymdkapsel është ideale për t’ju larguar mendjen nga ngutja dhe nxitimi i një udhëtimi plot tension. Një lojë që ju çlodh mendjen nëse kemi parë një të tillë ndonjëherë, lojtarët marrin kontrollin e një stacioni në hapësirë dhe banorëve të tij, planifikojnë një zgjerim dhe administrojnë burimet—e gjitha në një plan të thjeshtë dhe të sheshtë. Fakt argëtues: ndërsa ndërtuan Rymdkapsel, qëllimi i krijuesit të lojës ishte të krijonte një lojë të stacionit në hapësirë që përfshiu atë që ishte e pëlqyeshme për të dhe më pak stresuese nga lojërat e strategjisë në kohë reale. Duket si një ëndërr për ne.

Shkarkojeni Rymdkapsel në Dyqanin e Google Play.

Gati për të çlodhur mendjen tuaj?

Kalojeni lojën në nivelin e ardhshëm me Baterinë inteligjente gjithë ditën, shpejtësi të vetëtimës për lojëra dhe një përvojë gjithëpërfshirëse të tingullit.

Lexoni këto histori më pas