Hoe configureer ik het automatisch programma van mijn POWERbot stofzuiger?

Het programma Automatisch reinigen maakt ingestelde gebieden schoon en keert automatisch terug naar het docking station.

Let op: Wanneer de modus Automatisch reinigen is geactiveerd, maakt de robotstofzuiger de gebieden slechts één keer schoon, behalve voor de serie SR1*M701, die gebieden blijft schoonmaken tot de batterij leeg is.

Om de modus Automatisch reinigen op te starten:

1 Zet de robotstofzuiger aan door op de Aan/uit-knop (1) te klikken op de afstandsbediening of op het toestel zelf. Klik vervolgens op de knop "Auto clean" (2).
Zet de robotstofzuiger aan door op de Aan uit-knop te klikken op de afstandsbediening of op het toestel zelf. Klik vervolgens op de knop Auto clean

Om de modus Automatisch reinigen op te starten:

2 De robotstofzuiger begint te rijden en op de display staat aangegeven dat de modus Automatisch reinigen is geactiveerd. De stofzuiger volgt het beste patroon om de geselecteerde gebieden schoon te maken.

Let op: Hoe lang de modus Automatisch reinigen blijft werken, hangt af van de afmeting van de oppervlakken. Wanneer de cyclus in minder dan 15 minuten afgewerkt is, zal de stofzuiger het patroon twee keer afwerken.

3 Klik opnieuw op de knop "Auto clean" om het programma stop te zetten.
De robotstofzuiger begint te rijden en op de display staat aangegeven dat de modus Automatisch reinigen is geactiveerd. De stofzuiger volgt het beste patroon om de geselecteerde gebieden schoon te maken