NQ50K Combo вградена рерна

NQ50K3530BG/EO
Начин на инсталација Вградена
Боја ЦрнаЦрна
Уреди

The item is in the cart.

Да

Заклучување за деца

595 x 454.2 x 570

Надворешни димензии (ШxВxД)

50 L

Корисен капацитет

38,4

Тежина (нето)

Ја готви храната брзо, длабоко и рамномерно

Комбинираното готвење вклучува микробранова печка „stirrer” (мешалка) што набрзина ја готви храната рамномерно. Исто така, има повеќе системи за загревање, вклучително и конвектор со вентилатор во којшто топлината рамномерно циркулира и го прави крцкаво печењето на скара.

Ја готви храната брзо, длабоко и рамномерно

Безбедно затвори ја вратата

Вратата со шарка за пред-запирање (1 ниво) овозможува вратата да биде тивко и безбедно затворена. Таа автоматски запира на однапред поставеното ниво, па не се затвора премногу бргу и не создава гласен звук ниту предизвикува истурања или незгоди.

Безбедно затвори ја вратата

Лесно ги отстранува упорните дамки

Чистењето со пареа ти овозможува со леснотија да ги ослободиш и отстраниш остатоците од храна и упорните дамки во внатрешноста на рерната. Едноставно наполни ја со вода чашката во рерната и таа бргу ќе ја измие внатрешноста, а остатоците може да ги избришеш.

Лесно ги отстранува упорните дамки

Готви многу повеќе и во поголеми садови

Таа има огромен капацитет од 50 литри, па може да готвиш многу повеќе или во многу поголеми садови. Може да подготвуваш повеќе јадења одеднаш, како тави со колачи, или лесно да сместиш поголеми парчиња, како големо парче за печење или мисирка за празник.

Готви многу повеќе и во поголеми садови

Совршена хармонија и стилски дизајн

Совршено се надополнува и усогласува со новата рерна на Samsung од 24 инчи за да се создаде навистина хармоничен и премиум изглед.

Совршена хармонија и стилски дизајн
  • Да Заклучување за деца
  • 595 x 454.2 x 570 Надворешни димензии (ШxВxД)
  • 50 L Корисен капацитет
  • 38,4 Тежина (нето)

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.