AIRVECTION Вградена рерна со два вентилатори, 68ℓ

NV70K1340BB/OL

The item is in the cart.

1700 W

Конвекција

68 L

Корисен капацитет

595x595x566mm

Надворешни димензии (ШxВxД)

32,6 kg

Тежина (нето)

Два вентилатора. Двојно побрзи и поефикасни.

Двојните вентилатори се вртат во спротивни насоки за да шират топлина изедначено низ рерната, со што сите твои јадења се печени на иста температура и со иста брзина. Исто така, побрзо ја достигнува посакуваната температура и има поголема заштеда на енергија.

Два вентилатора. Двојно побрзи и поефикасни.

Едноставно чистење со помош на каталитички систем

Системот за каталитичко чистење го олеснува одржувањето на чистотата во рерната. Каталитичката облога на задната страна на фурната ги апсорбира мрснотиите од прскањето и од капењето во текот на готвењето, а на високи температури доаѓа до оксидација на остатоците.

Едноставно чистење со помош на каталитички систем

Пече многу повеќе и многу поголеми порции

Големиот капацитет од 68 литри обезбедува повеќе флексибилност. За семејни оброци или за забави може да подготвиш повеќе јадења одеднаш, како што е плех со колачи или лонец со компир манџа или внатре да сместите големи објекти како што е празнично печено.

Пече многу повеќе и многу поголеми порции

Неверојатната заштеда на енергија заштедува пари

Проектирана да обезбеди извонредна заштеда на енергија од категорија А, иако и понатаму има голем простор за печење. Со тоа што ќе обезбедиш домот да ти има поголема заштеда на енергија ќе можеш да ги намалиш сметките за струја и да заштедиш пари.

Неверојатната заштеда на енергија заштедува пари
  • 1700 W Конвекција
  • 68 L Корисен капацитет
  • 595x595x566mm Надворешни димензии (ШxВxД)
  • 32,6 kg Тежина (нето)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.