V9900J Вградена рерна со два вентилатори, 68 литри

NV70K2340RB/OL

The item is in the cart.

1700 W

Конвекција

68 L

Тежина/Димензии

595x595x566mm

Надворешни димензии (ШxВxД)

34.2kg

Тежина (нето)

Два вентилатори. Двапати побрза и поефикасна.

Двојните вентилатори се вртат во обратна насока за рамномерно ширење на топлината низ целата рерна, така што сите јадења се готват на иста температура и со иста брзина. Исто така, побрзо ја достигнува својата целната температура и енергетски е поефикасна.

Два вентилатори. Двапати побрза и поефикасна.

Лесно чистење со каталитички систем

Систем за каталитичко чистење го олеснува одржувањето на рерната. Каталитичката обвивка на задниот дел од рерната ја апсорбира маснотијата што прска и капе при готвењето, а секој остаток ќе се оксидира на висока температура.

Лесно чистење со каталитички систем

Полица за лесно и рамномерно лизгање без напор

Телескопска шина непречено се лизга навнатре и нанадвор без напор, дури и ако користиш големи тави или обемни јадења. Па така, може да продолжиш да печеш, вртиш и зачинуваш храната без неред и истурање.

Полица за лесно и рамномерно лизгање без напор

Готви многу повеќе и во поголеми садови

Огромниот капацитет од 68 литри ти дава поголема флексибилност. За семејните оброци или забави, може да зготвиш повеќе јадења одеднаш, како на пр., колачиња или селска тава, но во неа собира и големи работи, како на пр., мисирка.

Готви многу повеќе и во поголеми садови

Исклучителната енергетска ефикасност ти заштедува пари

Дизајнирана за да обезбеди исклучителна енергетска ефикасност со оцена A, иако има прилично голема внатрешност на рерната. Го прави вашиот дом поефикасен и со тоа ви помага да ги намалите сметките за електрична енергија и ви заштедува пари.

Исклучителната енергетска ефикасност ти заштедува пари

Ефикасна заштита од преголем напон

Функцијата за заштита од преголем напон спречува настанување на електрично оштетување или краток спој што може да биде предизвикан од нестабилни напони. Чувствува кога напонот премногу се зголемил и автоматски го исклучува напојувањето со енергија.

Ефикасна заштита од преголем напон
  • 1700 W Конвекција
  • 68 L Тежина/Димензии
  • 595x595x566mm Надворешни димензии (ШxВxД)
  • 34.2kg Тежина (нето)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.