MG23K3575AS Микробранова печка + скара со керамички емајл, 23l

MG23K3575AS/OL

The item is in the cart.

Керамички емајл

Керамички емајл

Скара

Тип на производ

23L

Капацитет

1250 W

Моќност на напојување

Скара со топлотен бран

Системот на скарата со топлотен бран на Samsung приготвува совршена храна на скара. Нејзината технологија со триаголна топлина користи скара, топлотен рефлектор и топол воздух којшто циркулира со помош на вентилатор за брзо и рамномерно готвење, а автоматскиот топлотен бран ги поедноставува поставките.

Скара со топлотен бран

Browning Plus

Функцијата „Browning Plus“ постигнува идеална текстура и боја на твојата храна за таа да биде сочна на изглед и вкус. Го зголемува времето на готвење за 30 секунди за деликатна кафеава и крцкава храна со помош на грејачот на скарата.

Browning Plus

Чувај ја топла

Ако приготвуваш многу јадења, функцијата „Чувај ја топла“ ја одржува точната температура на храната без предолго готвење со помош на грејачот на скарата. Храната останува топла и свежа како свежо приготвена храна, спремна за сервирање.

Керамички емајл

Quick Defrost

Функцијата „Quick Defrost“ ја одмрзнува храната брзо и рамномерно. Нејзиниот алгоритам за автоматско одмрзнување го пресметува точното време за одмрзнување на 5 вообичаени типови храна, така што тебе ти е потребно многу помалку време за да ги приготвиш состојките.

Quick Defrost

CERAMIC INSIDE™

Трајната CERAMIC INSIDE™ е лесна за чистење и отпорна на гребаници. Нејзината мазна површина може да се исчисти без триење и нема да избледи со тек на време. Истовремено е и високоотпорна на ’рѓа и гребаници, па ќе трае подолго.

CERAMIC INSIDE™

Локален рецепт

Задоволи си ја желбата за вкусот на традиционалното домашно готвење со голем број на однапред програмирани локални рецепти. Може да го зготвиш кое било јадење со едноставен допир на копчето, заштедувајќи време при приготвувањето на јадењата.

Локален рецепт

ЕКОЛОШКИ режим

ЕКОЛОШКИОТ режим значително ја намалува потрошувачката на енергија со најниската потрошувачка на енергија при мирување во својата индустрија. Кога не готвиш, моќта што се користи за одржување на основните функции е минимална, па ти заштедуваш пари на сметки за електрична енергија.

ЕКОЛОШКИ режим
  • Скара Тип на производ
  • 23L Капацитет
  • 1250 W Моќност на напојување
  • 489x275x392 mm Надворешни димензии

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.