NV9900J Вградена рерна со два вентилатори, 68L

NV68R2340RM/OL
Начин на инсталација Вградена
Боја ЦрнаЦрна
Уреди
Капацитет 68L
Уреди

The item is in the cart.

1700 W

Конвекција

68 L

Корисен капацитет

595x595x566mm

Надворешни димензии

34,2kg

Тежина (нето

Два вентилатора. Двојно побрзи и поефикасни.

Двојните вентилатори се вртат во спротивни насоки за да ја шират топлината низ рерната изедначено, така што сите твои јадења се печат на иста температура и со иста брзина. Исто така, побрзо ја достигнува посакуваната температура и има поголема заштеда на енергија.

Два вентилатора. Двојно побрзи и поефикасни.

Едноставно чистење со помош на каталитички систем

Системот за каталитичко чистење го олеснува одржувањето на чистотата на рерната. Каталитичката облога на задната страна ги апсорбира мрснотиите од прскањето и од капењето во текот на готвењето, а на високи температури доаѓа до оксидација на остатоците.

Едноставно чистење со помош на каталитички систем

Полица што лесно се лизга

Телескопската шина лесно се вовлекува и се извлекува без никаков напор, така што се поедноставува употребата на големи тави или тешки садови. Така може да продолжиш со преливање, вртење и додавање зачини - а да не направиш хаос или да истуриш нешто.

Полица што лесно се лизга

Пече многу повеќе и многу поголеми јадења

Големиот капацитет од 68 литри овозможува повеќе флексибилност. За семејни оброци или за забави може да подготвиш повеќе јадења одеднаш, како што е плех со колачи или лонец со компир манџа, или внатре да ставиш големи садови, како што е плех со печено месо за празник.

Пече многу повеќе и многу поголеми јадења

Неверојатната заштеда на струја заштедува пари

Проектирана е да обезбеди значителна заштеда на енергија од категорија А, иако и понатаму има голем простор за печење. Со тоа што ќе обезбедиш домот да има поголема заштеда на енергија, ќе може да ги намалиш сметките за струја и да заштедиш пари.

Неверојатната заштеда на струја заштедува пари

Ефективна заштита од прекумерен напон

Функцијата за заштита од прекумерен напон спречува електрично оштетување или можност за краток спој. Детектира кога премногу ќе се зголеми напонот и автоматски го исклучува напојувањето.

Ефективна заштита од прекумерен напон
  • 1700 W Конвекција
  • 68 L Корисен капацитет
  • 595x595x566mm Надворешни димензии
  • 34,2kg Тежина (нето

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.