NV9900J Вградена рерна со двојна зона за печење, 75ℓ

NV75K5571RS/OL

The item is in the cart.

1200/1200 W

Конвекција

75 L

Тежина/Димензии

595x595x566mm

Надворешни димензии (ШxВxД)

45,2kg

Тежина (нето)

Две рерни во една. Ти избираш.

Двојната технологија за готвење ти дава целосна флексибилност со горните и долните зони за готвење што може да се користат независно, со различни поставки за температура и време, или може да ја користиш целата рерна за големи садови.

Две рерни во една. Ти избираш.

Останува брилијантно чиста – без триење

Системот за чистење со пиролиза ја одржува твојата рерна уредна и чиста без да треба да триеш. Ја загрева празнината на рерната за да ги изгори маснотии и остатоците од готвењето, оставајќи само малку пепел што треба да се избрише.

Останува брилијантно чиста – без триење

Полица за лесно и рамномерно лизгање без напор

Непречено се лизга и влегува без напор, дури и ако користиш големи тави или тешки јадења. Така, можеш да продолжиш да печеш, да ја вртиш и да ја зачиниш храната - без никакви нереди или дамки.

Полица за лесно и рамномерно лизгање без напор

Готви многу повеќе и во поголеми садови

Огромниот капацитет од 75 литри ви дава поголема флексибилност. За семејните оброци или забави, може да зготвиш повеќе јадења одеднаш, како на пр., колачиња или селска тава, но во неа собира и големи работи, како на пр., мисирка.

Готви многу повеќе и во поголеми садови

Исклучителната енергетска ефикасност ти заштедува пари

Дизајнирана за да обезбеди исклучителна енергетска ефикасност со оцена A, иако има прилично голема внатрешност на рерната. Го прави твојот дом поефикасен и со тоа ти помага да ги намалиш сметките за електрична енергија и ти заштедува пари.

Исклучителната енергетска ефикасност ти заштедува пари

Ефикасна заштита од преголем напон

Функцијата за заштита од преголем напон спречува настанување на електрично оштетување или краток спој што може да биде предизвикан од нестабилни напони. Чувствува кога напонот премногу се зголемил и автоматски го исклучува напојувањето со енергија.

Ефикасна заштита од преголем напон
  • 1200/1200 W Конвекција
  • 75 L Тежина/Димензии
  • 595x595x566mm Надворешни димензии (ШxВxД)
  • 45,2kg Тежина (нето)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.