DW60M6040BB Машина за садови со голем LED-дисплеј

DW60M6040FW/EC
Начин на инсталација Слободно стоечка
Боја БелаБела
Уреди

The item is in the cart.

Едноставно и интуитивно следење на статусот

Широк LED-екран

Лесно стави и безбедно измиј есцајг

Флексибилна трета решетка

Флексибилно поставување на повисоки и пошироки садови

Лесно приспособување по висина

Заштеда на време и на енергија во случај на мала количина

Полупрограма

Едноставно и интуитивно следење на статусот

Широк LED-екран

Користи едноставен и интуитивен начин за миење садови со лесно читлив, голем и широк LED-екран. Со брз поглед може да ги провериш статусот, нагодувањата, останатото време и напредувањето на циклусот, дури и од далечина. Без напор може да го следиш и да го контролираш ефектот на миење.

Едноставно и интуитивно следење на статусот

Лесно стави и безбедно измиј есцајг

Флексибилна трета решетка

Флексибилната трета решетка претставува наменски простор на врвот за мали и лесни предмети, како што се парчиња есцајг и алатки. Тука остануваат безбедни, но секако ќе бидат детално измиени и со силни млазови вода.

Лесно стави и безбедно измиј есцајг

Флексибилно поставување на повисоки и пошироки садови

Лесно приспособување по висина

Флексибилната внатрешност е приспособлива по висина, така што горната решетка може брзо да се подигне или да се спушти за дополнителни 5 cm со еден допир. Со создавање на дополнителен простор во долната решетка може да ставиш садови со различни големини и облици, вклучително и длабоки лонци, широки чинии и големи плочи.

Флексибилно поставување на повисоки и пошироки садови

Заштеда на време и на енергија во случај на мала количина

Полупрограма

Зад нас се деновите чекање да се наполни машината за садови. Нагодувањето на мала количина садови овозможува многу поголема флексибилност затоа што ти овозможува да ставиш и да миеш садови само на долната решетка. На тој начин може да заштедиш време и енергија со миење помала количина, а со тоа секојпат да имаш чисти садови.

Заштеда на време и на енергија во случај на мала количина

Хигиенско плакнење заради отстранување на бактерии

Хигиена

Опцијата Хигиена може да се активира во одредени програми за сѐ да биде хигиенски чисто. Се продолжува завршното плакнење и се зголемува температурата на водата на 70˚C, што овозможува подетално чистење и ги убива бактериите и микробите. Затоа твоите садови, есцајг и алатки за кујна секогаш ќе бидат безбедни за употреба.

Хигиенско плакнење заради отстранување на бактерии

Заштеди време со 60-минутниот циклус за миење и сушење

Експресно миење (60 мин.)

Опцијата 60-минутно Ekspres миење многу побрзо ги мие и ги суши твоите садови. Идеална е за помали количини на делумно извалкани предмети за кои не е потребно навистина интензивно миење, како што се чаши, есцајг и чинии, затоа што целиот циклус за нивно миење ќе трае само 60 минути.

Заштеди време со 60-минутниот циклус за миење и сушење
  • Целосно вградена Метод на инсталација
  • 24 инчи Големина
  • STSS Боја/Материјал
  • Вртежи Начин на перење
  • 13 P/S Капацитет (Број на места)
  • 2940 ℓ Годишна потрошувачка на вода

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

  • Широк LED-екран Едноставно и интуитивно следење на статусот
  • Флексибилна трета решетка Лесно стави и безбедно измиј есцајг
  • Лесно приспособување по висина Флексибилно поставување на повисоки и пошироки садови
  • Полупрограма Заштеда на време и на енергија во случај на мала количина

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.