Ремче за Fit-e (ET-SU375)

ET-SU375MYEGWW
Боја ЖолтаЖолта

The item is in the cart.

Каиш

Каиш

7.6 g

7.6

Ремче за твојот сопствен стил

Избери боја која ќе му помогне на твојот Galaxy Fitⓔ да го истакнеш својот сопствен стил.

Ремче за твојот сопствен стил
  • Каиш Каиш
  • 7.6 g 7.6

Како се совпаѓа едно со друго

Како се совпаѓа едно со друго

*Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.
*Расположливата корисничка меморија е помала од вкупната корисничка меморија на уредот поради простор кој го одземаат оперативниот систем и програмите неопходни за нормално функционирање на производот.
*Достапната количина на меморија на корисникот може да варира во зависност од мобилниот оператор и може да се промени по ажурирањето на софтверот.