Заштитна маска и паричник за Galaxy A20e

EF-WA202PWEGWW
Боја БелаБела

The item is in the cart.

Функционална и модерна заштита

Маската во вид на паричник уште повеќе го разубавува твојот Galaxy A, а притоа сите картички ти се на дофат. Избери една од двете бои на маски во вид на паричник и уживај во нивните предности: имаат внатрешен џеб за чување на картички и автоматско исклучување и вклучување на екранот на телефонот кога ќе ја отвориш, односно затвориш.

Функционална и модерна заштита

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.