Заштитна маска Galaxy A50 Gradation Cover

EF-AA505CVEGWW
Боја ВиолетоваВиолетова

The item is in the cart.

Издржлива и лесна

Заштитната маска Galaxy A50 Gradation Cover ти дава дополнителен слој на заштита. Оваа лесно и тенка маска удобно лежи на раката и е доволно цврста да го заштити телефонот од удари и случајни гребнатинки.

Издржлива и лесна

Транспарентен дизајн кој сјае

Истакни го твојот Galaxy A со заштитната маска Gradation Cover. Изработена од цврст и издржлив материјал, со светкава површина на која боите се прелеваат. Избери една од трите примамливи бои и уживај во заштитната маска која ја истакнува убавината на твојот уред.

Транспарентен дизајн кој сјае

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.