Заштитна маска и паричник за Galaxy A50

EF-WA505PWEGWW
Боја БелаБела

The item is in the cart.

Нека ти биде при рака

Заштитната маска и паричник за Galaxy A50 има внатрешен џеб за секојдневно носење на посакуваните картички

Нека ти биде при рака

Заштитен од сите страни

Заштитната маска и паричник за Galaxy A50 ти овозможува сеопфатна заштита со својот издржлив облик.

Заштитен од сите страни

Решение за сите проблеми

Благодарејќи на интуитивниот вграден сензор, заштитната маска и паричник за Galaxy A50 автоматски го исклучува и вклучува екранот на телефонот за користење без грижа.

Решение за сите проблеми

Бои на производот

Бои на производот

* Мобилниот телефон се продава одделно. ** Сите спецификации и описи наведени тука може да се разликуваат од вистинските спецификации и описите на производите. Сите карактеристики, достапност, карактеристики, спецификации и други информации за производи во овој документ подлежат на промена без најава или обврска.

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.