Со купување на телефонот од серијата Galaxy S21 5G, Z Flip или Z Fold2 5G добивате Samsung Galaxy  Active2 -44mm во црна боја и трета година гаранција на купениот уред.

Промоцијата трае од  22.03. до 26.04.2021*. Со цел да ги добиете Samsung Galaxy  Active2 -44mm во црна боја и трета година гаранција на купениот уред потребно е да се регистрирате преку  www.samsung.com/mk

Сите приватни и деловни корисници кои во промотивниот период од 22.03 до 26.04.2021* ќе купат од продажните партнери на  Samsung , наведени во Условите на оваа промоција, некој од Galaxy S21 5G, Z Flip и Z Fold2 5G добиваат   Samsung Galaxy  Active2 -44mm во црна боја и трета година гаранција на купениот уред. 

За остварување на правото на подароците потребно е да , по превземање на купениот Galaxy уред од оваа промоција, крајниот корисник на тој уред да изврши регистрација преку www.samsung.com/mk.

Регистрацијата преку линкот е потребно да биде направена најдоцна до 10.05.2021 година. Испораката на  Samsung Galaxy  Active2  и трета година гаранција на купениот уред ќе биде извршена во периодот од 12.04. до 30.05.2021 година на адресата која е наведена при процесот на регистрација.

Условите на промоцијата можете да ги пронајдете тука.

*или до истекот на залихите

Регистрирајте го вашиот производ овде

Регистрацијата за Samsung Galaxy Active2 -44mm во црна боја и трета година гаранција на купениот уред потребно е да биде направена најдоцна до 10.05.2021 преку веб страницата Samsung.com/mk .

Доставата на Samsung Galaxy Active2 и трета година гаранција на купениот уред ќе започне од 12.04.2021 и ќе трае се до 30.05.2021.


Samsung продажни партнери кои учествуваат во оваа промотивна активност се :

Galaxy S21 Ultra 5G

Врвен. Во секој поглед

Galaxy S21 5G | S21+ 5G

Направен за врвно доживување секој ден

Galaxy Z Fold2

Безбројни можности

Galaxy Z Flip

Запознајте го Galaxy Z Flip

Galaxy Watch Active2 44 mm

Прилагодлива удобност на раката