RB5000J фрижидер со технологија No frost, 367 l

RB37J5005SA/EF
Боја Metalni grafitMetalni grafit

The item is in the cart.

387 ℓ

Бруто Вкупно (литри)

595 mm

Нето ширина (cm)

2010 mm

Нето висина на куќиштето со шара (cm)

675 mm

Нето длабочина со рачка на вратата (cm)

Повеќе простор внатре - ист изглед однадвор

Има повеќе внатрешен простор за складирање во однос на просечен фрижидер BMF, но ги задржува истите надворешни димензии.* Неговата Space Max Technology претставува тенко проектиран канал во ѕидот со што се добива дополнителен внатрешен капацитет без загрозување на енергетската ефикасност.

Повеќе простор внатре - ист изглед однадвор

* Во споредба со Samsung RL55VTEBG1 / RL50RGEMG1

Сеопфатно ладење

Системот на сеопфатно ладење рамномерно ја лади целата внатрешност на фрижидерот. Ладниот воздух излегува низ повеќе отвори на ниво на секоја полица, со што се одржува константна температура и храната останува свежа.

Сеопфатно ладење

Идеален начин за чување месо и риба

Fresh Zone претставува интелигентно дизајнирана фиока што овозможува идеална средина за одржување на месо и на риба - ги чува на оптимална температура за да останат свежи и да имаат најдобар можен вкус.

Идеален начин за чување месо и риба

За повеќе и поголеми предмети

Полицата Slide-in му дава дополнителна флексибилност на твојот простор за складирање. Се повлекува за да направи место за поголеми шишиња и високи или големи садови, така што да нема залудно потрошен простор.

За повеќе и поголеми предмети

Целосно отворена кутија (замрзнувач)

Поголемиот отвор овозможува полесна организација и вадење на храната, а истовремено го оптимизира просторот за складирање.

Целосно отворена кутија (замрзнувач)

LED-осветлување

LED-светилките извонредно ја осветлуваат внатрешноста на фрижидерот не загрозувајќи ја неговата моќ за разладување.

LED-осветлување

Функционира паметно, останува зачуван

Компресорот со дигитален инвертор автоматски ја контролира својата брзина на 7 нивоа во зависност од температурата што е потребна за ладење. Поради тоа троши помалку енергија, ја сведува бучавата на минимум и помалку се троши, со цел обезбедување на подолготрајни перформанси.

Функционира паметно, останува зачуван

Нема повеќе натрупување на лед

Технологијата "No Frost" го спречува натрупувањето на ледот и одржува константна температура во секој агол. Исто така, лади речиси двапати побрзо*, а со тоа и помалку го оптоварува системот за ладење и го продолжува неговото траење.

*Врз основа на споредувањето на фрижидерот RL39THCTS без технологијата no frost и фрижидерот RB31FERNCWW со технологијата no frost. Поединечните резултати може да варираат во зависност од начинот на користење

Нема повеќе натрупување на лед

*Врз основа на споредувањето на фрижидерот RL39THCTS без технологијата no frost и фрижидерот RB31FERNCWW со технологијата no frost. Поединечните резултати може да варираат во зависност од начинот на користење

  • 387 ℓ Бруто Вкупно (литри)
  • 595 mm Нето ширина (cm)
  • 2010 mm Нето висина на куќиштето со шара (cm)
  • 675 mm Нето длабочина со рачка на вратата (cm)
  • 71 kg Нето тежина (кг)
  • Сеопфатно ладење Тип на ладење

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

  • Бруто Вкупно (литри) 387 ℓ
  • Нето ширина (cm) 595 mm
  • Нето висина на куќиштето со шарка (cm) 2010 mm
  • Нето длабочина со рачка на вратата (cm) 675 mm

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена