ES3000 фрижидер со минималистички стил и моноладење, 535ℓ

RS54N3013SA/EO
Боја СребренаСребрена

The item is in the cart.

Стилизиран и усогласен

Стилизиран минималистички дизајн

Помала бучава и потрошувачка

Технологија со дигитален инвертор

179 ℓ

Нето за замрзнувач (литри)

356 ℓ

Нето за фрижидер (литри)

Стилизиран и усогласен

Стилизиран минималистички дизајн

Обезбеди му на својот дом стилски модерен и минималистички изглед. Стилизираниот минималистички дизајн има уреден и современ изглед. Хармонично ќе се вклопи во твојата кујна. Се одликува со елегантна површина од инокс и преубава рамна врата. Правите рачки ја истакнуваат неговата елегантна симетрија.

Стилизиран и усогласен

Помала бучава и потрошувачка

Технологија со дигитален инвертор

Уживај во предностите со поголема енергетска ефикасност, потивко работење и подолготраен ефект. Компресорот со дигитален инвертор автоматски ја приспособува брзината на работење со барањата за ладење во 7 чекори. Работи економично и тивко. Се одликува и со поголема издржливост што ја потпишува 10-годишната гаранција*.

Помала бучава и потрошувачка

* 10-годишната гаранција се однесува само на компресорот.

Свежина без создавање мраз

No Frost

Подолго ја чува свежината на продуктите без потреба за замрзнување. Технологијата No Frost одржува константно оптимална температура во секој агол со подобрување на циркулацијата на воздухот. Спречува создавање мраз на продуктите, како што е зеленчукот, со што подолго останува свеж. Ја отстранува потребата за одмрзнување на фрижидерот.

Свежина без создавање мраз

* Врз основа на споредувањето на фрижидерот Samsung RB31FERNCWW што замрзнува и фрижидерот RL39THCTS што не замрзнува. Поединечните резултати зависат од употребата од корисниците.

Го лади секој агол

Сеопфатно ладење

Осигури се дека сѐ во фрижидерот се лади како што треба, со што и храната ќе остане посвежа. Сеопфатниот систем за ладење рамномерно го лади секој сантиметар од фрижидерот. Ладниот воздух се внесува низ многубројни вентилациски отвори на ниво на секоја полица заради одржување на константна и оптимална температура.

Го лади секој агол

Моќно замрзнување

Функција Power Freeze

Замрзнете продукти или за момент направете мраз! Со притискање на копчето функцијата Power Freeze автоматски ја поставува температурата на замрзнувачот на најниско ниво и создава брз бран на извонредно ладен воздух. Одлична е за замрзнување и за стврднување на замрзнатата храна, како што е сладоледот, како и за брзо правење мраз.

Моќно замрзнување

Уредно нареди повеќе

Преграда за млечни производи

Организирај и уредно постави ги млечните производи и виното. Опционалната преграда за млечни производи/решетка за вино посебно е наменета за чување на омилените млечни производи. Може безбедно да прифати шишиња со вино за да не се тркалаат наоколу. На најдобар начин може да го искористиш расположливиот простор и лесно да дофатиш сѐ што ти е потребно.

Уредно нареди повеќе

Лесно чување на вино

Решетка за вино (опционална)

Организирај и уредно чувај го виното. Опционалната решетка за вино посебно е наменета за чување на омилените вина што може безбедно да прифати шишиња со вино за да не се тркалаат наоколу. На најдобар начин може да го искористиш расположливиот простор за чување вино и лесно да го дофатиш кога ќе ти е потребно.

Лесно чување на вино
  • 179 ℓ Нето за замрзнувач (литри)
  • 356 ℓ Нето за фрижидер (литри)
  • 912 mm Нето ширина (cm)
  • 1789 mm Нето висина на куќиштето со шарка (cm)
  • 98 kg Нето тежина (кг)
  • Моноладење Тип на ладење

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

  • Стилизиран минималистички дизајн Стилизиран и усогласен
  • Технологија со дигитален инвертор Помала бучава и потрошувачка
  • Нето за замрзнувач (литри) 179 ℓ
  • Нето за фрижидер (литри) 356 ℓ

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена