200W 2.1 Ch Soundbar HW-M360

Преземете го Прирачникот

Спецификации

200W 2.1 Ch Soundbar HW-M360 (HW-M360)

Општи карактеристики
 • Вкупна моќност 200W
 • Број на канали 2.1
 • Број на звучник 2
 • Опсег на фреквенција 45Hz~20KHz
Звучник
 • Тип на звучник Zaptiveno kućište
 • Тип на сабвуфер (активен/пасивен/безжичен, вграден) Bežični
 • Тип на куќиште на сабвуферот Base Reflex
 • Големина на драјверот на сабвуферот 6,5"
 • Високотонец со широк опсег Ne
Аудио карактеристики
 • Тип на засилувач Digitalno pojačalo
 • Crystal Amplifier Da
 • Dolby Digital Dolby 2 Ch
 • Dolby Ne
 • DTS Digital Surround DTS 2Ch
 • Bluetooth Hi-Fi кодек Ne
 • Surround режим Proširenje surround zvuka
 • Број на режими на звук (DSP) 5
 • UHQ 32bit Audio Ne
 • Прекинување на дисторзија Ne
Sound Mode
 • Режим Smart Sound Ne
Видео карактеристики
 • 3Д видео премин Ne
 • 4K видео премин Ne
 • HDR Ne
Формат за декодирање
 • AAC Da
 • MP3 Da
 • WAV Da
 • OGG Da
 • FLAC Da
 • ALAC Ne
Поврзување
 • Anynet+ (HDMI-CEC) Ne
 • Bluetooth Da
 • USB Host Da
 • Bluetooth вклучен Da
 • NFC Ne
 • Број на HDMI влезови/излези Ne
 • Број на аудио влезови 1
 • Број на оптички влезови 1
 • Врска за автоматско вклучување Da
Специјална функција
 • Компатибилен со SWA-8000S Ne
 • Компатибилен со SWA-8500S Da
 • Компатибилен со SWA-9000S Ne
 • Multiroom Hub Ne
 • Multiroom апликација Ne
 • BT апликација Da
 • One Power Ne
Димензии
 • Тип на пакување Jedno pakovanje
 • Нето димензии (главен звучник) (ШxВxД) 907,5 x 53,5 x 70,5
 • Нето димензии (Безжичен модул ) (ШxВxД)) Ne
 • Нето димензии (саб вуфер) (ШxВxД) 179 x 353 x 299,5
 • Бруто димензии (ШxВxД): Едно пакување 965 x 459 x 230
Тежина
 • Нето тежина (главен звучник) 6,10 kg
 • Нето тежина (Звучник) Ne
 • Нето тежина (сабвуфер) 4,6 kg
 • Бруто тежина (едно пакување) 8,90 kg
Напојување
 • Потрошувачка на енергија во режим на подготвеност (главна) 0,45W
 • Потрошувачка на енергија во режим на подготвеност (сабвуфер) 0,45W
 • Потрошувачка на енергија при работа (главна) 15W
 • Потрошувачка на енергија при работа (сабвуфер) 28W
 • Слободен напон Da
 • Energy Star Da
Дополнителна опрема
 • ASC MIC Ne
 • Антена Ne
 • Далечински управувач Da
 • HDMI кабел Ne
 • Оптички кабел Da
 • Аудио кабел Ne
 • USB кабел Ne
 • Држач за монтажа на ѕид Da
 • ТВ држач Ne
 • Батерија Da

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.