На што можете
да се потпрете

Лого на бренд со најголема доверба за 2019

Веќе со години уживаме во задоволството да бидеме изгласани за бренд со најголема доверба во Германија.1 Пред сè, една од причините за тоа е што со купувањето на производ од Samsung, луѓето се сигурни дека нивната приватност е добро заштитена и тоа дека можат уредот да го користат подолг временски период со максимални перформанси. Овде ви претставуваме што можете да очекувате од нас.

1 извор: Студија на Reader‘s Digest, „Trusted Brands 2019“ во Германија, институт: Dialego, Aachen - Интернет-анкета од ноември и декември 2018;
Број 1 во категоријата „Мобилни/паметни телефони“: Samsung (во оваа категорија се номинирани: 64 брендови).

Се потпирате
на тест победникот.

Stiftung Warentest редовно го избира Samsung како тест-победник во споредба со другите паметни телефони. Серијата Galaxy S постигнува особени резултати на редовна основа. Исто така, во моменталните тестови, Galaxy S10+2 , S103 и S10e4 ги зафаќаат првите позиции.

2 Stiftung Warentest, тест-победник, одлично(1,6), издание 6/2019, за Galaxy S10+ (128 GB), во тест: 21 паметен телефон.

3 Stiftung Warentest, тест-победник, одлично(1,7), издание 6/2019, за Galaxy S10+ (128 GB), во тест: 21 паметен телефон (12 х добро, 6 х задоволително, 3 х доволно).

4 Stiftung Warentest, тест-победник, одлично(1,8), издание 6/2019, за Galaxy S10e, во тест: 21 паметен телефон (12 х добро, 6 х задоволително, 3 х доволно).

  SA10 паметен телефон тест-победник за лого

2 Stiftung Warentest, тест-победник, одлично(1,6), издание 6/2019, за Galaxy S10+ (128 GB), во тест: 21 паметен телефон.

3 Stiftung Warentest, тест-победник, одлично(1,7), издание 6/2019, за Galaxy S10+ (128 GB), во тест: 21 паметен телефон (12 х добро, 6 х задоволително, 3 х доволно).

4 Stiftung Warentest, тест-победник, одлично(1,8), издание 6/2019, за Galaxy S10e, во тест: 21 паметен телефон (12 х добро, 6 х задоволително, 3 х доволно).

Секогаш
во тек.

Кога ќе се решите за уред од Samsung, не мора да се
грижите дали го имате вистинскиот.
Надградби: Благодарение на нашите долгогодишни
партнерства, можеме да ви понудиме надградби за
апликации и безбедносно релевантни поправки за
вашиот оперативен систем во најбрз можен рок.

 Актуелизација на паметниот телефон

Вашите податоци се заштитени.

Не секој Android уред е безбеден – затоа го развивме Knox. Knox е моќна безбедносна платформа која ги штити податоците од тоа да бидат злоупотребени и загубени. Таа е цврсто поврзана со хардверот и софтверот на нашите производи со цел вашите информации да бидат безбедни како да се во сеф. Истовремено, Knox дејствува како телохранител, ефективно бранејќи ве од напади.

Knox се користи од голем број влади и има добиено повеќе безбедносни сертификати на светско ниво отколку кое било друго слично решение за мобилни.5


Во Gartner Security Report, Knox беше оценета како „цврста“ во 27 од 30 категории. Samsung Knox е единствениот провајдер што има многу добри оценки во категории на корпоративна безбедност.6

5 https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications
6 Izveštaj koji se plaća može se naručiti na adresi https://www.gartner.com/account/signin?method=initialize&TARGET=http%253A%252F%252Fwww.gartner.com%252Fdocument%252F3913286

Knox лого

5 https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications
6 Izveštaj koji se plaća može se naručiti na adresi https://www.gartner.com/account/signin?method=initialize&TARGET=http%253A%252F%252Fwww.gartner.com%252Fdocument%252F3913286

Смената
е лесна.

Сосема е лесно да се префрлите од Android или iOS уред на Samsung Galaxy: Со помош на Smart Switch, можете да го поврзете стариот со новиот уред и да ги префрлите најважните податоци со само едно притискање на копче.

  Smart Switch смена кон Galaxy