43" UHD TV RU7400 (2019)

UE43RU7402UXXH
Големина 43

The item is in the cart.

Dynamic Crystal Color, гледај спектакл во кристално јасни бои и со динамична живост

Dynamic Crystal Color

Процесор UHD, неверојатен квалитет на сликата

UHD процесор

HDR, пронајди ги скриените детали

HDR

Универзалниот водич е твој личен кустос

Универзален водич

Динамична боја, моќна содржина

Динамична боја, моќна содржина

*Дизајнот и спецификациите на производите може да се разликуваат во зависност од моделот и од големината на телевизорот.

Звучникот Soundbar е оптимизиран за телевизорите Samsung

Звучникот Soundbar е оптимизиран за телевизорите Samsung

Dynamic Crystal Color, гледај спектакл во кристално јасни бои и со динамична живост

Запливај во слика со милијарда нијанси. Секој детаљ е тука. Dynamic Crystal Color ти овозможува да видиш сѐ како во реалниот живот.

Dynamic Crystal Color, гледај спектакл во кристално јасни бои и со динамична живост

Процесор UHD, неверојатен квалитет на сликата

Квалитет на сликата што ќе те воодушеви, а кој го овозможува еден чип што управува со бојата, го оптимизира контрастот и го контролира HDR.

Процесор UHD, неверојатен квалитет на сликата
4К  UHD резолуција

4К UHD резолуција

Уживај во јасните остри слики со телевизорот 4K UHD што има 4x повеќе пиксели од телевизорот FHD. Сега може да ги видиш и најситните детали во секој кадар.

Затемнување UHD

Затемнување UHD

Уживај во бојата, острината и во нивото на контраст што се оптимизирани според условите на гледање.

HDR, пронајди ги скриените детали

Технологијата HDR овозможува поверодостоен приказ на широкиот опсег на осветлувањето и на гледачите им обезбедува чисто задоволство на неверојатен спектар на бои и визуелни детали, дури и во најтемните сцени.

HDR, пронајди ги скриените детали

Едноставно елегантен и модерен

Едноставно елегантен и модерен

* Реалниот производ може да се разликува од прикажаниот. Погледни ја нашата галерија на производи.

Решен проблемот со каблите

Само следи ги трите едноставни чекори за да го ослободиш својот телевизор од расфрланите жици. 1. чекор Вклучи го кабелот во штекер. 2. чекор Вовлечи ги каблите во вградената линија од задната страна. 3. чекор Уредно распореди ги каблите низ подлогата за TV. Без видливи жици. Чисто и уредно.

* Реалниот производ може да се разликува од прикажаниот. Погледни ја нашата галерија на производи. *Овие функции ги нема кај екранот од 43 инчи.

Тенок екран е новиот стандард за елеганција

Тенкиот дизајн му дава нота на отменост и елеганција на твојот ентериер. Кога екранот ќе оживее во резолуцијата UHD, рамката полека исчезнува од видното поле, а твоите очи се фокусираат на содржината на екранот.

* Реалниот производ може да се разликува од прикажаниот. Погледни ја нашата галерија на производи.

Тенок екран е новиот стандард за елеганција

* Реалниот производ може да се разликува од прикажаниот. Погледни ја нашата галерија на производи.

Универзалниот водич е твој личен кустос

Универзален водич: Само за UK, FR, DE, IT, ES

Пребарувај помалку, уживај подолго. Универзалниот водич на телевизорите Samsung UHD ти помага брзо и лесно да ја пронајдеш својата омилена содржина. Тој учи што ти сакаш, па потоа управува со сите работи на едно место.

Универзалниот водич е твој личен кустос

* Услугите за давање содржини зависат од регионот и подложни се на промени без претходно најавување.* Сликите се симулирани и служат само како илустрација. Изгледот, дизајнот и спецификациите на графичкиот кориснички интерфејс (GUI) што не влијаат врз перформансите на производот подложни се на измени без претходно најавување.

Smart Hub и еден далечински управувач

Телевизорот Samsung UHD е уште попаметен со Smart Hub и далечинскиот управувач Samsung One Remote. Благодарејќи на нив, целата содржина ти е на дофат на рацете, почнувајќи од приемникот, па сѐ до конзолите за игри, апликациите и гледањето во живо. Еден далечински управувач е сѐ што ти е потребно.

Smart Hub и еден далечински управувач

* Сликите се симулирани и служат само како илустрација. Изгледот, дизајнот и спецификациите на графичкиот кориснички интерфејс (GUI) што не влијаат врз перформансите на производот подложни се на измени без претходно најавување.* Некои услуги и функции што ги обезбедуваат поврзаните апарати можеби не се поддржани или нивното користење е ограничено.

Пристигна твојот помошник. Кажи: „Hi, Bixby“

Со телевизорот Samsung UHD може и да разговараш. Bixby е твој личен помошник. Меѓутоа, тој не ти помага само да управуваш со телевизорот. Само постави прашање и ќе добиеш многу повеќе.

Пристигна твојот помошник. Кажи: „Hi, Bixby“

SmartThings за твојот паметен дом.

Навистина паметен дом, по твоја мера. Благодарејќи на вградената апликација Samsung SmartThings, телевизорот UHD те поврзува со твоите апарати и сензори IoT. Може да ја вклучиш светилката, да провериш што има во фрижидерот, па дури и да управуваш со роботска правосмукалка.

SmartThings за твојот паметен дом.

* Достапноста на апаратите што се компатибилни со концептот на Samsung SmartThings зависи од регионот.

Беспрекорно поврзување

Се согласува со сѐ

Телевизорот Samsung UHD може да биде центар на новиот и удобен животен стил во кој сѐ е поврзано. Беспрекорно се согласува со паметните звучници и со мобилните апарати - дури и со производи од други производители.

Беспрекорно поврзување

* Некои услуги и функции што ги обезбедуваат поврзаните апарати можеби не се поддржани или нивното користење е ограничено.* Функцијата на вклучување на телевизорот зависи од моделот.

Amazon Alexa

Новите телевизори Samsung UHD ја користат апликацијата Alexa, што значи дека твојот живот станува многу поедноставен. Alexa, твојот личен помошник, лесно се поврзува. Со компатибилноста што ја нудат телевизорите Samsung UHD, Alexa сега може да го вклучи телевизорот, да ги менува програмите, да ја приспособува јачината на звукот и уште многу повеќе.

* Зборовите Amazon и Alexa и сите со нив поврзани логотипи се печати на компанијата Amazon.com или нејзините поврзани друштва.* Оваа услуга можеби нема да биде истовремено достапна со претставувањето на телевизорот Samsung UHD во 2019 година на пазарот и достапноста на услугата зависи од регионот.* Достапноста на оваа функција и графичкиот кориснички интерфејс (GUI) зависат од регионот. Провери пред употреба.

Amazon Alexa

* Зборовите Amazon и Alexa и сите со нив поврзани логотипи се печати на компанијата Amazon.com или нејзините поврзани друштва.* Оваа услуга можеби нема да биде истовремено достапна со претставувањето на телевизорот Samsung UHD во 2019 година на пазарот и достапноста на услугата зависи од регионот.* Достапноста на оваа функција и графичкиот кориснички интерфејс (GUI) зависат од регионот. Провери пред употреба.

Помошник Google

Новите телевизори UHD ја користат апликацијата помошник Google и навистина ти го олеснуваат животот. Менување канали, контролирање на јачината на звукот, на функцијата за премотување и уште многу повеќе - сето тоа само со едноставни гласовни команди.

* Зборот Google и другите поврзани ознаки и логотипи се печати на компанијата Google LLC.* Оваа услуга можеби нема да биде истовремено достапна со претставувањето на телевизорот Samsung UHD во 2019 година на пазарот, а достапноста на услугата зависи од регионот.* Достапноста на оваа функција и графичкиот кориснички интерфејс (GUI) зависат од регионот. Провери пред употреба.

Помошник Google

* Зборот Google и другите поврзани ознаки и логотипи се печати на компанијата Google LLC.* Оваа услуга можеби нема да биде истовремено достапна со претставувањето на телевизорот Samsung UHD во 2019 година на пазарот, а достапноста на услугата зависи од регионот.* Достапноста на оваа функција и графичкиот кориснички интерфејс (GUI) зависат од регионот. Провери пред употреба.

AirPlay 2

Телевизорите Samsung UHD првпат соработуваат со компанијата Apple. Со поддршка за AirPlay 2 може да стримуваш или да делиш содржини од апаратот Apple директно на твојот голем паметен телевизор. Без воопшто мака пушти видео или музика, гледај фотографии и други содржини преку својот iPhone, iPad или компјутер Mac и сето тоа на телевизорот Samsung UHD.

* Оваа услуга можеби нема да биде истовремено достапна со претставувањето на телевизорот Samsung UHD во 2019 година на пазарот, а достапноста на услугите зависи од регионот.* Сликите се симулирани и служат само како илустрација.* Достапноста на оваа функција и графичкиот кориснички интерфејс (GUI) зависат од регионот. Провери пред употреба.

AirPlay 2

* Оваа услуга можеби нема да биде истовремено достапна со претставувањето на телевизорот Samsung UHD во 2019 година на пазарот, а достапноста на услугите зависи од регионот.* Сликите се симулирани и служат само како илустрација.* Достапноста на оваа функција и графичкиот кориснички интерфејс (GUI) зависат од регионот. Провери пред употреба.

  • 7 Серија
  • 3,840 x 2,160 Резолуција
  • 1457.5 x 922.8 x 387.3 mm Димензии на комплетот со постоље (ШxВxД)
  • 28 kg Тежина на комплетот со постоље

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи од производот се предмет на промена.