ROBOT VR7000M со сензор FullView, 80W

VR10M701HUW/GE

The item is in the cart.

Темелно чистење на места до кои тешко се пристапува

Многу тенок, многу силен

Го скенира просторот, ги забележува пречките

FullView Sensor™ 2.0

Чисти добро дури и по должина на рабовите на ѕидот

Edge Clean Master

Секогаш оптимална моќност

Контрола на моќност

Темелно чистење на места до кои тешко се пристапува

Многу тенок, многу силен

Произведен со тенко тело без намалување на вшмукувачката моќност. Произведува 20х поголема вшмукувачка моќност*, за вшмукување прав и нечистотии од теписи и под низок мебел.

Темелно чистење на места до кои тешко се пристапува

*Врз основа на интерното тестирање во споредба со конвенционалниот модел VR10BTATBB на Samsung. **Во споредба со Samsung моделот POWERbot VR9000.

Го скенира просторот, ги забележува пречките

FullView Sensor™ 2.0

Подобрениот FullView Sensor™ 2.0 со високи перформанси ги скенира и детектира тесните или мали пречки во поширок простор. Покрај тоа, чувствува каде се наоѓаат аглите во просторијата и ги чисти три пати со 10% поголема вшмукувачка сила.*

Го скенира просторот, ги забележува пречките

*Произведува 10% поголема сила на вшмукување во споредба со нормалниот режим на работа.

Чисти добро дури и по должина на рабовите на ѕидот

Edge Clean Master (Експерт за чистење рабови)

Експертот за чистење рабови ги чисти рабовите и аглите благодарение на четката која се наоѓа многу близу до предната страна. Кога ќе го допре зидот, капакот автоматски се затвора за да се направи пречка која помага да се собере повеќе прав.

Чисти добро дури и по должина на рабовите на

Секогаш оптимална моќност

Контрола на моќност

Интелигентната контрола на моќност ја детектира површината и обезбедува оптимална вшмукувачка сила. Кога се префрла на тепих и подна површина, моторот произведува поголема вшмукувачка сила за да ја вшмука длабочинската прашина.

Секогаш оптимална моќност

Спречува задушување на филтерот

CycloneForce

CycloneForce обезбедува екстремна сила на вшмукување во текот на подолг период*. Произведува моќна центрифугална сила која извлекува нечистотија и остатоци од воздухот во надворешната комора. Со тоа го одржува филтерот чист со помалку задушувања.

Спречува задушување на филтерот

* Врз основа на интерното тестирање во споредба со конвенционалниот Samsung модел VR10BTATBB.

Чисти поголем простор побрзо и поефикасно

Широка четка

Широката четка чисти поголем простор побрзо и поефикасно. Со ширина од 290mm, што е за 42% повеќе од конвенционалните четки со ширина од 204mm, оваа четка чисти поголем простор со помалку движења и за пократко време.

Чисти поголем простор побрзо и поефикасно

Далечинско управување

Безжично управување

Безжичното управување овозможува далечински да управуваш со апаратот преку апликација на паметниот телефон*. Со еден допир можеш да го стартуваш или стопираш апаратот, да закажеш чистење и да ја провериш историјата на чистења кога не си дома.

Далечинско управување

* Достапно за iPhone и Android апарати. Потребна е безжична конекција.

Го мапира и пронаоѓа најдобриот пат

Visionary Mapping™

Visionary Mapping™ Plus системот пронаоѓа и го води апаратот низ оптималниот пат за брзо чистење. Користејќи сензори со високи перформанси и дигитална камера, тој ја мапира твојата куќа и го пресметува нејефикасниот пат.

Го мапира и пронаоѓа најдобриот пат

* Врз основа на интерното тестирање во споредба со конвенционалниот Samsung модел VR10BTATBB.

Големи тркала

Easy Pass™

Подобрените Easy Pass™ тркала лесно ги совладуваат повеќето пречки, како што се рамките на вратите, поради што може да продолжи да работи и додека си отсутен. Неговото тело сега е издигнато 15mm над површината, со што е многу помала веројатноста дека негде ќе се заплетка.

Големи тркала

Одбери најдобар начин

Различни режими за чистење

Со различните режими за чистење, можеш да одбереш најдобар начин за чистење во различни ситуации. Постојат 3 стилови* на режими за чистење, 3 вида на вшмукување, режими на закажување со чија помош можеш да закажеш чистење до 7 пати седмично.

Одбери најдобар начин

Секогаш наполнет

Автоматско полнење

Функцијата автоматско полнење значи дека апаратот автоматски ќе се врати на полнач за да се дополни штом почувствува дека батеријата е при крај. Откако повторно ќе се наполни, апаратот повторно ќе се врати на работа таму каде што застанал.

Секогаш наполнет
  • 0,32 m/sec Брзина на чистење (m/sec)
  • 80 W Maksimalna potrošnja energije
  • FullView Sensor™ 2.0 Сензор
  • 0,3 ℓ Капацитет за собирање прав
  • 340x97x348 mm Димензии на сетот (ШxВxД)
  • 4 kg Тежина на цел комплет

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.