РОБОТ VR7000M екстра тенок дизајн, 130W

VR20M707HWS/GE
Боја Титаниумска сиваТитаниумска сива

The item is in the cart.

Темелно чистење на места до кои тешко се пристапува

Многу тенок, многу силен

Го скенира просторот, ги забележува пречките

FullView Sensor™ 2.0

Чисти добро дури и по должина на рабовите на ѕидот

Edge Clean Master (Експерт за чистење рабови)

Помалку задушување од прав и коса на четката

Четка која сама се чисти

Темелно чистење на места до кои тешко се пристапува

Многу тенок, многу силен

Произведен со тенко тело без намалување на вшмукувачката моќност. Произведува 40х поголема вшмукувачка моќност*, за вшмукување прав и нечистотии од теписи и под низок мебел.

Темелно чистење на места до кои тешко се пристапува

* Врз основа на интерното тестирање во споредба со конвенционалниот Samsung модел VR10BTATBB. **Во споредба со Samsung моделот POWERbot VR9000.

Го скенира просторот, ги забележува пречките

FullView Sensor™ 2.0

Подобрениот FullView Sensor™ 2.0 со високи перформанси ги скенира и детектира тесните или мали пречки во поширок простор. Покрај тоа, почувствува каде се наоѓаат аглите во просторијата и ги чисти три пати со 10%‡ поголема вшмукувачка сила.*

Го скенира просторот, ги забележува пречките

*Произведува 10%‡ поголема сила на вшмукување во споредба со нормалниот режим на работа.

Чисти добро дури и по должина на рабовите на ѕидот

Edge Clean Master (Експерт за чистење рабови)

Експертот за чистење рабови ги чисти рабовите и аглите благодарение на четката која се наоѓа многу близу до предната страна. Кога ќе го допре зидот, капакот автоматски се затвора за да се направи пречка која помага да се собере повеќе прав.

Чисти добро дури и по должина на рабовите на ѕидот

Помалку задушување од прав и коса на четката

Четка која сама се чисти

Единствената четка која сама се чисти значително го намалува количеството на прав и коса која останува заплеткана во иглите на четката. Ја собира нечистотијата во центарот на четката, за да се вшмука во садот.

Помалку задушување од прав и коса на четката

Секогаш оптимална моќност

Контрола на моќност

Интелигентната контрола на моќност ја детектира површината и обезбедува оптимална вшмукувачка сила. Кога се префрла на тепих и подна површина, моторот произведува поголема вшмукувачка сила за да ја вшмука длабочинската прашина.

Секогаш оптимална моќност

Спречува задушување на филтерот

CycloneForce

CycloneForce обезбедува екстремна сила на вшмукување во текот на подолг период*. Произведува моќна центрифугална сила која извлекува нечистотија и остатоци од воздухот во надворешната комора. Со тоа го одржува филтерот чист со помалку задушувања.

Спречува задушување на филтерот

Врз основа на интерното тестирање во споредба со конвенционалниот модел VR10BTATBB на Samsung.

Покажи му каде да чисти

Point Cleaning™

Опцијата Point Cleaning вклучува светлина за навигација што може да го користиш и веднаш да го донесеш POWERbot до посебното место за чистење или до посебно валканото место. Едноставно насочи ја светлината до 0,5 метри пред апаратот и пушти го да ја следи светлината и попатно да чисти.

Покажи му каде да чисти

Чисти поголем простор побрзо и поефикасно

Широка четка

Широката четка чисти поголем простор побрзо и поефикасно. Со ширина од 290mm, што е за 42% повеќе од конвенционалните четки со ширина од 204mm, оваа четка чисти поголем простор со помалку движења и за пократко време.

Чисти поголем простор побрзо и поефикасно

Далечинско управување

Безжично управување

Безжичното управување овозможува далечински да управуваш со апаратот преку апликација на паметниот телефон*. Со еден допир можеш да го стартуваш или стопираш апаратот, да закажеш чистење и да ја провериш историјата на чистења кога не си дома.

Далечинско управување

* Достапно за iPhone и Android апарати. Потребна е безжична конекција.

Го мапира и пронаоѓа најдобриот пат

Visionary Mapping™ *

Visionary Mapping™ Plus системот пронаоѓа и го води апаратот низ оптималниот пат за брзо чистење. Користејќи сензори со високи перформанси и дигитална камера, тој ја мапира твојата куќа и го пресметува нејефикасниот пат.

Го мапира и пронаоѓа најдобриот пат

* Врз основа на интерното тестирање во споредба со конвенционалниот Samsung модел VR10BTATBB

Големи тркала

Easy Pass™

Подобрените Easy Pass™ тркала лесно ги совладуваат повеќето пречки, како што се рамките на вратите, поради што може да продолжи да работи и додека си отсутен. Неговото тело сега е издигнато 15mm над површината, со што е многу помала веројатноста дека негде ќе се заплетка.

Големи тркала

Одбери најдобар начин

Различни режими за чистење

Со различните режими за чистење, можеш да одбереш најдобар начин за чистење во различни ситуации. Постојат 3 стилови* на режими за чистење, 3 вида на вшмукување, режими на закажување со чија помош можеш да закажеш чистење до 7 пати седмично.

Одбери најдобар начин

Секогаш наполнет

Автоматско полнење

Функцијата автоматско полнење значи дека апаратот автоматски ќе се врати на полнач за да се дополни штом почувствува дека батеријата е при крај. Откако повторно ќе се наполни, апаратот повторно ќе се врати на работа таму каде што застанал.

Секогаш наполнет

Одреди забранети зони

Virtual Guard™*

Благодарејќи на Virtual Guard™, можеш да го заштитиш твојот вреден мебел, креветот на домашниот миленик или кои било зони што би можеле да се оштетат или да се нарушат. Едноставно активирај ја опцијата со притискање на копче и одреди забранети зони или креирај посебни секвенции за чистење.

* Достапно кај сериите VR20M705 и VR20M707.

Одреди забранети зони

* Достапно кај сериите VR20M705 и VR20M707.

  • 130 W Максимална потрошувачка на енергија
  • 288 mm Ширина на чистење
  • 0,3 ℓ Капацитет за собирање прав
  • Да LED екран
  • 340x97x348 mm Димензии на сетот (ШxВxД
  • 4,3 kg Тежина на цел комплет

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.