WW5000J Mашина за перење со технологија Eco Bubble, 8 kg

WW80J5246FW/LE
Брзина на центрифуга 1200 rpm
Боја БелаБела
Уреди
Капацитет 8 kg
Уреди

The item is in the cart.

8 kg

Капацитет на перење (kg)

A+++

Класа на енергетска ефикасност

Да

Bubble технологија

1400rpm

Брзина на центрифуга

Моќно чистење

Технологијата Eco Bubble™ ти овозможува моќно чистење, дури и при ниски температури*. Детергентот се претвора во меурчиња, така што брзо навлегува во ткаенината и лесно ја отстранува нечистотијата, при што истовремено ја штити ткаенината и штеди енергија.**

Моќно чистење

* Тестирано во согласност со стандардот IEC 60456-2010/4kg алишта за перење / Super Eco перење во студена вода (WF80F5E5U4W) наспроти перење на памучни алишта на 40° без технологијата Eco Bubble (WF0702WKU). Поединечните резултати може да се разликуваат. ** Врз основа на извештајот за лабораториско испитување на перформансите што е изработен од Springboard Engineering на ленти EMPA, користејќи вообичаен раствор на детергент и технологија со меурчиња без механичка активност.

Гарантирана долготрајност

Моторот со дигитален инвертор обезбедува врвна енергетска ефикасност, минимална бучава и исклучителни долготрајни перформанси, има сертифициран работен век од 20 години* и поддржан е со гаранција од 10 години.

* Сертификатот за долготрајност од 20 години е доделен од Здружението за електрични, електронски и информациски технологии во Германија (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE).

Интензивно отстранување дамки

Со допир на копчето технологијата Bubble Soak помага при отстранувањето на најразлични тврдокорни дамки. Таа додава уште една фаза во редовниот циклус на перење во кој облеката темелно се потопува во активни меурчиња, што ги омекнува дамките што потоа ефикасно се отстрануваат.*

Интензивно отстранување дамки

* Тестирано во согласност со стандардот IEC 60456 5. издание / 8 kg алишта за перење / Bubble Soak перење (WF80F5E5U4) наспроти перење на памучни алишта на 40° / 60°, синтетика на 60° и тексас на 40° без технологијата Bubble Soak (WF0702WKU).

Фиока StayClean

Фиоката StayClean се грижи да се исплакне колку што е можно повеќе детергент благодарејќи на дизајнираниот систем за плакнење со вода. Со тоа се обезбедува преградите да бидат почисти и во поголема мера хигиенски, со помалку невидливи траги од сапун.

Фиока StayClean

Модерен дизајн

Кристално проѕирната врата ти носи елеганција и естетика што незабележливо се вклопува во твојот дом.

Модерен дизајн

Лесно решавање на проблемите

Smart check е систем за автоматско надгледување на грешките што ги открива и ги утврдува проблемите и ти нуди едноставни решенија за проблемите преку апликацијата* за паметни телефони. На тој начин ти заштедува време и можни трошоци за скапи поправки.**

* Достапно за апарати iPhone и Android. Потребна е безжична конекција. ** Повремено треба да се повика сервисер и тоа може да доведе до дополнителни трошоци за поправка.

Лесно решавање на проблемите

* Достапно за апарати iPhone и Android. Потребна е безжична конекција. ** Повремено треба да се повика сервисер и тоа може да доведе до дополнителни трошоци за поправка.

  • 8 kg Капацитет на перење (kg)
  • A+++ Класа на енергетска ефикасност
  • Да Bubble технологија
  • 1400rpm Брзина на центрифуга
  • 600x850x550 mm Нето димензии (ШxВxД)
  • 61 kg Нето тежина

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.