Productivity / Life

Si të planifikoni takimin e përsosur

Lejoni që ndihmësi juaj personal virtual të bëjë të gjithë punën.

Ndihmësi virtual Samsung Bixby

Pse është procesi i bërjes së planeve kaq shumë më i vështirë sesa duhet të jetë? Nga në fakt gjetja e kohës në planin tuaj tek vendimi se ku të takoheni, një ndihmës virtual si Samsung Bixby mund të ndihmojë të kujdeseni për të gjitha ato hollësi të bezdisshme. Kontrolloni sesi mund të planifikoni takimin tuaj të ardhshëm duke përdorur një ndihmës personal virtual.

Samsung Bixby për të shfaqur kalendarin tuaj
1

Njerëzit tuaj le të telefonojnë njerëzit e mi

Besojeni apo jo, keni kohë të lirë. Thjesht keni nevojë për ndihmë që t’a gjeni atë. Këtu është ku një ndihmës personal virtual mund t’ju ndihmojë. Me Bixby, mund të kërkoni që thjesht të hapë çdo ditë për të parë sesi duhet disponibiliteti juaj dhe t’a rezervoni atë kohë me një komandë të thjeshtë të zërit.

Bixby si udhëzuesi juaj i restoranteve
2

Le të jetë udhëzuesi juaj i restoranteve

Nuk mund të vendosni për një restorant? Problem i përgjithshëm. Me ndihmën e një ndihmësi virtual, ai mund t’ju rekomandojë disa në zonën tuaj, përfshirë ato që u përshtaten kërkesave tuaja të rezervimit dhe që kanë specialitet për “Aperitivin” kaq të nevojshëm.

Vizioni Bixby për sugjerimet e verës
Vizioni Bixby
Vizioni Bixby

Nga përkthimi tek bërja e pazarit më e zgjuar, lejoni që telefoni juaj të jetë edhe më i dobishëm.

Mëso më shumë
3

Përdoreni atë si një somelier personal

Po gatuani darkë në shtëpi? Përdorni ndihmësin tuaj virtual për rekomandime të verës. Thjesht përqëndroni kamerën tuaj Samsung Galaxy në etiketën e verës, prekni ikonën Vision dhe zgjidhni opsionet e verës. Vizioni Bixby shfaq informacionin në lidhje me verën, përfshirë çiftimet e përshtatshme të ushqimit.

Vizioni Bixby
Vizioni Bixby

Nga përkthimi tek bërja e pazarit më e zgjuar, lejoni që telefoni juaj të jetë edhe më i dobishëm.

Mëso më shumë
Vizioni Bixby për të telefonuar për një udhëtim
4

Vonohuni pa qënë të pasjellshëm

Nëse jeni duke u vonuar, ndihmon të keni një ndihmës atje për t’i dërguar një tekst mikut tuaj me vendndodhjen tuaj ose t’ju telefonojë një Uber. Një komandë e thjeshtë me zë mund të kujdeset për këtë ndërsa përqëndroheni në gjëra më të rëndësishme.

Vizioni Bixby për të regjistruar planin tuaj
5

Larg syve por asnjëherë larg mendjes

Përdorni elementë kujtues për t’ju ndihmuar të regjistroni takimet që përsëriten. Kështu me çdo mirupafshim një komandë e thjeshtë me zë ju ndihmon të regjistroni takimin tuaj të ardhshëm.

Gati sa herë që ju nevojitet

Shihni sesi mund t’a çoni Samsung Bixby edhe më tej me Galaxy Note8 S Pen.

Galaxy Note8

Galaxy Note8

Lexoni këto histori më pas