За нас

Визија

Во што веруваме

Откриј ги принципите врз кои се базира нашата визија за иднината

Оваа слика ги претставува Информациите за визијата на компанијата Samsung Electronics
Компанија

Кои сме ние

Запознај се со нашата историја и со лидерството во компанијата Samsung

Оваа слика ги претставува Информациите за раководителите на компанијата Samsung
Раководители
Оваа слика ги претставува Информациите за историјата на компанијата Samsung Electronics
Историја
Област на работење

Што работиме ние

Преземаме водечко место во иновациите на технологиите

Одржливост

Како го правиме тоа

Како ја обезбедуваме одржливоста и ја поддржуваме заедницата на локално ниво

Кариери

Како да ни се придружиш

Истражи ги можностите за развој на кариерата во компанијата Samsung Electronics.

Оваа слика ги претставува Информациите за кариерите во компанијата Samsung Electronics