Kompletan paket ugradnih uređaja kompanije Samsung savršeno je usklađen sa vrhunskom tamnosivom kuhinjom.

Најдобриот дизајн и иновација. Сокриени во твојата кујна.

Samsung вградени кујнски апарати

Фрижидер

Twin
Cooling™

Samsung Twin Cooling™ фрижидерите обезбедуваат оптимална температура и влажност на воздухот за храната да остани посвежа и да се заштитат нејзините природни вкусови и ароми.

СИТЕ ФРИЖИДЕРИ
Samsung вграден фрижидер исполнет со различни видови на храна и пијалоци.

CLICK TO HIDE

Рерна

Dual Cook™

Samsung Dual Cook технологијата ти носи целосна флексибилност со горна и долна зона на печење кои можат да се користат независно, со различни температури и временски нагодувања, или целата рерна може да се користи како целина за спремање на голема количина на храна.

СИТЕ РЕРНИ
Две различни јадења во Samsung вградената рерна со Dual Cook функција.

CLICK TO HIDE

Индукциска плоча за готвење

Подготви повеќе оброци во исто време

Samsung NZ5000 индукциска плоча за готвење има флексибилна зона, која е голема отворена површина со четириаголен облик посебно дизајнирана за истовремено подготвување на повеќе оброци.

СИТЕ ПЛОШИ ЗА ГОТВЕЊЕ
Two dishes are on a Samsung cooktop with Virtual Flame™ technology.

CLICK TO HIDE

Аспиратор

Бесшумен вентилациски
систем

Соодветна вентилација е од клучно значење за пријатно и здраво опкружување во текот на приготвувањето на храната, и поради тоа скоро бесшумниот вентилациски систем со системот за засилување на моќта (Booster системот) го освежува воздухот додека трепнеш.

СИТЕ АСПИРАТОРИ
Samsung аспираторот се поставува во кујната.

CLICK TO HIDE