Galaxy A10 (Dual SIM)

SM-A105FZBUSEE
Број на SIM картички Dual SIM
Боја СинаСина
Уреди
Меморија 32 GB
Уреди

The item is in the cart.

Екран со подобар приказ

Екран со подобар приказ

Задна камера

Задна камера

Долготрајна батерија и брзо полнење

Долготрајна батерија и брзо полнење

1.6GHz, 1.35GHz

CPU-брзина

 

Galaxy A10

Екран со подобар приказ

Екран од 6,2 инчи со HD+ за телефон на којшто ќе сакаш да гледаш. Без разлика дали сакаш да гледаш комични серии или да играш MMORPG, екранот Infinity-V на Galaxy A10 го изменува начинот на којшто ги доживуваш бидејќи те става во центарот на дејството. Провери го доживувањето на екран со V-исечок.

Екран со подобар приказ

*Сликите се симулирани за илустративни цели.**Дисплеј Infinity: речиси без жлебови, комплетно предно стакло, екран од раб до раб.***Екранот е измерен дијагонално како целосен правоаголник без да се пресметуваат заоблените агли. Фактичката област за гледање е помалку заради заоблените агли и отворот на камерата.

Едноставен дизајн во живи бои

Тенкото тело од 8.1 mm на Galaxy A10 е создадено за да го држиш в рака. Со впечатлива сјајна пластична завршница, може да избираш помеѓу црна, сина или црвена боја. Кога еднаш ќе го земеш в рака, никогаш повеќе нема да го оставиш.

Едноставен дизајн во живи бои

Камера за доловување на моментот

Фотографирај онака како што посакуваш со задната камера од 13 MP и предната камера од 5 MP за слики во албум. Твоите спомени ќе бидат живописни, сјани и јасни со еден допир на копчето. Додека пак Octa Core процесорот овозможува непречено одвивање на сѐ и го следи твојот начин на живот.

Камера за доловување на моментот

Уживај во фотографиите комплетно

Фотографиите се нешто повеќе со Galaxy A10. Украси ги снимките со налепници, печати и филтри со проширена реалност за да ја продолжиш забавата и после фотографирањето.

Уживај во фотографиите комплетно

*Достапноста на услугите може да се разликува во зависност од државата.

Моќ за твоето секојдневие

Батеријата од 3,400 mAh (вообичаено)* на Galaxy A10 е доволна за секојдневна употреба. Без разлика дали си љубител на долги разговори со пријателите преку испраќање пораки, дали сакаш да гледаш пренос во живо или пак да правиш нешто друго на телефон што нема да се исклучи.

Моќ за твоето секојдневие

*Вообичаената вредност е тестирана во лабораториски услови на трета страна. Вообичаената вредност е проценета просечна вредност земајќи го предвид отстапувањето во капацитетот на батериите меѓу тестираните примероци на батерии според стандардот IEC 61960. Номиналниот (минималниот) капацитет е 3,300 mAh. Фактичкото времетраење на батеријата може да се разликува во зависност од мрежната средина, шемите на користењето и други фактори.

Look to unlock

  • *Достапноста на услугава може да се разликува во зависност од државата.**Сликите се симулирани за илустративни цели.

Направен за да се фокусира

Кориснички интерфејс One ти помага да се фокусирате на она што е важно. Хардверот и софтверот работат во склад за интуитивно доставување содржина и карактеристики, на дофат на твоите прсти. Ноќниот режим помага да го завршиш денот така што преминува на темен режим за да ти олесни на очите и за подобар ноќен одмор.

Направен за да се фокусира

*Достапноста на функциите, апликациите и услугите на корисничкиот интерфејс Оne може да се разликува во зависност од уредот, верзиите на оперативниот систем и земјата.**Сликите на уредот и екранот се симулирани за илустративни цели.

  • 1.6GHz, 1.35GHz CPU-брзина
  • 720 x 1520 (HD+) Резолуција (Главен дисплеј)
  • 168 Тежина (g)
  • До 72 Време на репродуцирање аудио (часови)

Како да користам мемориска картичка на мојот паметен телефон?

Како да користам мемориска картичка на мојот паметен телефон?погледни го одговорот

Како да управувате со апликации на вашиот паметен телефон Galaxy

Како да управувате со апликации на вашиот паметен телефон Galaxyпогледни го одговорот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

*Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

*Времетраењето на батеријата е на основа на лабораториски мерења на компанијата и може да варира во зависност од прилагодувањето на уредот, начинот на користење и условите во кој уредот функционира.

* Корисничката меморија е помала од вкупната меморија на уредот заради оперативниот систем што се користи за работа и функционалност на уредот. Достапната меморија на корисниците ќе варира во зависност од вашиот оператор и надградбите на оперативниот систем
* Мрежите поддржани од вашиот уред може да се разликуваат според регионот и давателот на услуги.
* Типична вредност тестирана во независна лабораторија. Типичната вредност е проценетата средна вредност, земајќи ја предвид варијацијата на капацитетот на батеријата меѓу примероците на батерии тестирани според IEC 61960. Проценетата (минимална) моќност е 3.300 mAh. Вистинскиот век на траење на батеријата зависи од мрежното опкружување, моделите на употреба и други фактори.
* Измерено дијагонално, димензиите на екранот на Галакси А10 се 158,0мм (6,2 ") кога се мерат како целосен правоаголник и 153,7мм (6.1") кога се сметаат заоблените агли; вистинската област на гледање е помала поради заоблените агли и отворите на фотоапаратите.