Galaxy Note10 кој е легнат над Galaxy Note10 плус, и двата телефони  се легнати на задната страна со сино S Pen пенкало легнато над нив. Секој од телефоните прикажува графичко прелевање на екранот, а од другата страна  на телефоните е прикажан текстот Galaxy Note10 | Note10 plus.

Galaxy A51

Samsung Galaxy A51

Galaxy S10+

Филтри

Применети филтри

    селектирај споредНајново

    *Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

    *Времетраењето на батеријата е на основа на лабораториски мерења на компанијата и може да варира во зависност од прилагодувањето на уредот, начинот на користење и условите во кој уредот функционира.