• Супермоќен телефон за мастери на продуктивноста

  Лого Mondo

  Врвен телефон што со секој свој детаљ овозможува врвно искуство

  Лого PC Press

  Многу силен кандидат за телефон на годината

  Лого Benchmark
  Направи го и она што изгледа невозможно.

  Galaxy Note секогаш донесува моќна технологија во рацете на оние што посакуваат повеќе. Сега, целосно новиот Galaxy Note9 ги надминува дури и високите очекувања и се фокусира на тоа што е најважно во денешниот секогаш поврзан, мобилен свет.

  Перформанси

  Телефон доволно моќен да биде во чекор со тебе.

  Крупен кадар на апаратот Galaxy Note9 со малку извлечен S Pen

  Батерија

  Поседува моќна батерија за целодневно интензивно работење со само едно полнење - во чекор со твојот живот.1

  3300mAh
  Капацитетот на батеријата за целодневно интензивно работење зголемен е од 3300 mAh на 4000 mAh во апаратот Galaxy Note9

  Меморија

  Сними повеќе. Бриши помалку. Со вградената 128 GB меморија - што може да се прошири за уште 512 GB - ќе имаш простор за сѐ што ти е потребно.2

  Многу крупен кадар на горната страна на апаратот Galaxy Note9, со извлечено хибридно лежиште за SIM/microSD картички

  *Дополнителната меморија до 512 GB со надворешна microSD картичка се продава посебно. Достапноста и датумот на продажба може да варираат во зависност од земјата.

  Оптимизиран за гејминг

  Подобри го доживувањето на играње на мобилниот апарат. Водено-јаглероден систем за ладење на Galaxy Note9 ги поддржува високите перформанси во текот на играњето и спречува прегревање на врвниот процесор што го намалува доцнењето. Покрај тоа, коректорот за перформанси базиран врз вештачка интелигенција обезбедува беспрекорен тек на играта, без запирања.3

  Galaxy Note9 прикажан под благ агол, со започната игра на екранот. Приказот на играта избледува за да се открие хардверот што ја оптимизира играта

  * Симулирана слика за потребите на илустрирањето.

  © 2018 Epic Games, Inc. Имињата Epic Games, Fortnite и нивните логотипи се трговски марки или заштитени трговски марки на компанијата Epic Games во САД (регистрирани во Заводот за патенти и печати на САД) и во други земји. Сите права се задржани.

  Перформанси ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

  Дизајн

  Види уште повеќе на досега најголемиот дисплеј Infinity.

  Многу крупен кадар на апаратот Galaxy Note9 од долната десна страна, така што се гледа дисплејот Infinity

  *Дисплеј Infinity: екран со цела ширина, со предно стакло речиси без рамка.

  Бои

  Екранот е дополнет со еднобојна метална рамка што е достапна во повеќе живописни бои - со S Pen со иста или контрастна боја што одговара на твојот стил.

  • Galaxy Note9 seen from the rear, showing the different color choices.

  S Pen

  Целосно нов S Pen со Bluetooth. Паметен S Pen за врвна контрола.

  Многу крупен кадар на копчето на S Pen

  Врска Bluetooth и совршена контрола

  Сосема новиот S Pen сега користи моќна технологија Bluetooth и ти овозможува со притискање на копче да управуваш со камерата, презентациите и со апликациите без да го допираш телефонот.4 Цртањето, пишувањето белешки и праќањето пораки со S Pen е интуитивно и природно како користењето обичен молив и хартија, благодарејќи на убавиот врв и 4096 нивоа на притисок.

  Поглед одлево на легнат Galaxy Note9, линија се појавува на екранот, а по неа следи S Pen

  Камера

  Двојната бленда се приспособува како човечко око и создава импресивни снимки и дење и ноќе.

  Многу крупен кадар на два објектива на задната камера и скенерот за отпечатоци на прсти на апаратот Galaxy Note9

  *Задниот широкоаголен објектив ги поддржува режимите F1,5 и F2,4.

  Интелигентна камера

  Оваа нова револуционерна функција речиси оневозможува лоша снимка. Galaxy Note9 интелигентно го препознава набљудуваниот објект, го оптимизира нагодувањето на боите, како што се контрастот, балансот на бела боја, експозицијата и друго.5 Во случај на откривање трепкање и заматување може повторно да снимиш додека моментот сѐ уште трае.6, 7, 8

  Симулирана слика на фотографија што ја подобрува Оптимизацијата на кадарот

  Дополнителна опрема

  Задржи ги стилот и енергијата со маските и безжичните полначи.

  Galaxy Note9 и Galaxy Watch на безжичниот duo полнач, со интерфејс за полнење што се гледа на екраните на двата апарата

  *Дополнителната опрема се продава посебно. Достапноста зависи од земјата и од провајдерот.

  Дополнителна опрема ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ