ПРОБАЈТЕ ГО GALAXY S20, S20+ И S20 ULTRA

Земете ги најновите телефони Galaxy за виртуелно тест-возење

Горните половини на Galaxy S20 Ultra и Galaxy S20 plus, двата гледани од предната страна малку навалени еден кон друг. Galaxy S20 Ultra има постер со меурчиња на екранот, а Galaxy S20 plus има графички постер со цвет на екранот
Затворање на скок-прозорец

Сеопфатен фантастичен телефон

Galaxy S20 во космичко сива боја гледан од предната страна со графичкиот постер со виолетов цвет на екранот. Екранот Infinity-O кој е скоро без рамка ја зазема скоро целата предна страна на телефонот, а малата предна камера во дупче е поставена во центарот. На десната страна се копчињата за гласност и копчето за вклучување и за Bixby, плус заоблениот раб на екранот Infinity-O. На задната страна е задната тројна камера и блицот, а логото на Samsung е врежано во површината. Левата страна е мазна, а само другата страна на екранот Infinity-O е заоблена за елегантно, минималистичко чувство. Влечете за да го видите уредот во поглед од 360 степени.
Galaxy S20 plus во космичко црна боја гледан од предната страна со графичкиот постер со виолетов цвет на екранот. Екранот Infinity-O кој е скоро без рамка ја зазема скоро целата предна страна на телефонот, а малата предна камера во дупче е поставена во центарот. На десната страна се копчињата за гласност и копчето за вклучување и за Bixby, плус заоблениот раб на екранот Infinity-O. На задната страна е задната четворна камера и блицот, а логото на Samsung е врежано во површината. Левата страна е мазна, а само другата страна на екранот Infinity-O е заоблена за елегантно, минималистичко чувство. Влечете за да го видите уредот во поглед од 360 степени.
Galaxy S20 Ultra во космичко црна боја гледан од предната страна со графичкиот постер со меурчиња на екранот. Екранот Infinity-O кој е скоро без рамка ја зазема скоро целата предна страна на телефонот, а малата предна камера во дупче е поставена во центарот. На десната страна се копчињата за гласност и копчето за вклучување и за Bixby, плус заоблениот раб на екранот Infinity-O. На задната страна е задната четворна камера и блицот, а логото на Samsung е врежано во површината. Левата страна е мазна, а само другата страна на екранот Infinity-O е заоблена за елегантно, минималистичко чувство. Влечете за да го видите уредот во поглед од 360 степени.

бои

Легендарни бои за легендарен телефон

Galaxy S20 во космичко розова боја гледан од задната страна
Galaxy S20 плус во космичко сива боја гледан од задната страна
Galaxy S20 Ultra во космичко сива боја гледан од задната страна
 • Galaxy S201
  • Космичко сива
  • Космичко сина
  • Космичко розова
 • Galaxy S20+1
  • Космичко црна
  • Космичко сива
  • Космичко сина
 • Galaxy S20 Ultra1
  • Космичко црна
  • Космичко сива

екран

Неверојатно уметничко дело

Galaxy S20, S20 плус и S20 Ultra сите поставени еден до друг со графичка слика на боја во вода на сите три екрани
 • Galaxy S20
  6,2 инчи Екран Infinity-O2 Gorilla Glass 6
 • Galaxy S20+
  6,7 инчи Екран Infinity-O2 Gorilla Glass 6
 • Galaxy S20 Ultra
  6,9 инчи Екран Infinity-O2 Gorilla Glass 6

зум

Откријте снимки што сте ги сметале за невозможни

 • Galaxy S20 & S20+
  64MPкамера со висока резолуција
  3 патихибриден оптички зум3
  До30 патиЗум со супер резолуција4
 • Galaxy S20 Ultra
  108MPкамера со висока резолуција
  10 патихибриден оптички зум3
  До100 патиЗум со супер резолуција4
Тридимензионална симулација на леќите на задната камера на Galaxy S20 Ultra во космичко сива боја

*Сликата е симулирана за илустративни цели.

*Сликите се направени со Galaxy S20 Ultra. Вистинскиот UI може да се разликува.

Затворање на скок-прозорец

Откријте снимки што сте ги сметале за невозможни

1.0x при зум од 1.0x, поглед од птичја перспектива на плажа, со многу чадори за плажа и луѓе кои лежат на крпи на сонцето 2.0x 2 пати зумиран поглед на плажата. Во центарот се наоѓа сина крпа и предмети кои сè уште не се јасно видливи 4x Дополнително зумиран поглед на плажата со 4x, фотографијата е и понатаму јасна, а сината крпа е повидлива 10x Уште повеќе зумиран поглед со Хибриден оптички зум 10x, можеме поблиску да ја видиме сината крпа и гледаме корпа за пикник, голема торба и куче кое седи на крпата 30x Уште повеќе зумирано, сега со Зум со супер резолуција 30x и сега кучето се гледа во центарот како седи на сината крпа. Фотографијата е и понатаму јасна и покрај долгиот зум 100x Зумирано до крај со Вселенски зум 100X, јасно можеме да видиме дека кучето носи розови наочари
1.0x

*Сликите се направени со Galaxy S20 Ultra. Вистинскиот UI може да се разликува.

8k

Видеоснимката во 8K го менува вашиот начин на снимање фотографии и видеа

Користење
Крупен кадар на задната камера на Galaxy S20 Ultra
Затворање на појавен прозорец

Видеоснимката во 8K го менува вашиот начин на снимање фотографии и видеа

Забава покрај базен во куќа, а маж и жена шетаат покрај базенот кога мажот паѓа во него. Додека лизгате, се појавува интерфејсот за видео и ја враќа временската рамка на видеото за да видиме како човекот паѓа во водата, а изгледа како да чекори по нејзината површина. Се појавува иконата за видеоснимка во 8K и со нејзино притискање се снима слика од тој момент

јасна ноќ

Привлекува повеќе светлина. За да може да снимате повеќе ноќе

Фотографија направена со Ноќен режим на Galaxy S20 плус во темно место на концерт, а една жена во средина прави срце со рацете. Фотографијата е добро осветлена и јасна и покрај средината со слаба осветленост
 • Galaxy S20
  1/1,76 инчи големина на сензорот за слики Сензор околу 1,7 пати поголем од тој на Galaxy S10
 • Galaxy S20+
  1/1,76 инчи големина на сензорот за слики Сензор околу 1,7 пати поголем од тој на Galaxy S10
 • Galaxy S20 Ultra
  1/1,33 инчи големина на сензорот за слики Сензор околу 2,9 пати поголем од тој на Galaxy S10
Користење
Затворање на појавен прозорец

Привлекува повеќе светлина. За да може да снимате повеќе ноќе

Фотографија од жена при слаба осветленост направена со Galaxy S20 плус со исклучен Ноќен режим
Galaxy S20 & S20+
Фотографија од жена при слаба осветленост направена со Galaxy S20 плус со вклучен Ноќен режим. Посветла е и поживописна од фотографијата направена со исклучен Ноќен режим
Galaxy S20 Ultra
Фотографија од концерт при слаба осветленост, а една жена во средина прави срце со рацете, направена со Galaxy S20 Ultra со вклучен Ноќен режим. Посветла е и поживописна од фотографијата направена со исклучен Ноќен режим
Galaxy S20 Ultra

Батерија

Моќност којашто трае и трае и трае…

Galaxy S20 Ultra гледан од предната страна во режим на пејзаж со небо на градот на екранот. Соцето на небото е половина на екранот и половина надвор од екранот за да прикаже дека целодневната батерија може да трае подолго од вашиот ден
 • Galaxy S20
  4000mAh (вообичаено)5
 • Galaxy S20+
  4500mAh (вообичаено)5
 • Galaxy S20 Ultra
  5000mAh (вообичаено)5