Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

МОДЕЛИ

GALAXY S21 5G VS GALAXY S21+ 5G VS GALAXY S21 ULTRA 5G

Погледни ги телефоните кои секој момент го прават незаборавен

Дисплеј и големина

Најинтелигентниот дисплеј на еден паметен телефон доаѓа во три големини.1

 • Galaxy S21 Ultra 5G

  Икона од Galaxy S21 Ultra 5G со дијагонална линија што ја покажува димензијата на Infinity-O дисплејот

  6,8”

  Edge Quad HD+

  Димензии:
  75,6 x 165,1 x 8,9 mm
  Тежина:
  229 g (mmW), 227 g (sub6)
  Биометриска автентикација:
  Ултрасоничен отпечаток на прст Препознавање на лице
 • Galaxy S21+ 5G

  Икона од Galaxy S21 Plus 5G со дијагонална линија што ја покажува димензијата на Infinity-O дисплејот

  6,7”

  Flat FHD+

  Димензии:
  75,6 x 161,5 x 7,8 mm
  Тежина:
  202 g (mmW), 200 g (sub6)
  Биометриска автентикација:
  Ултрасоничен отпечаток на прст Препознавање на лице
 • Galaxy S21 5G

  Икона од Galaxy S21 5G со дијагонална линија што ја покажува димензијата на Infinity-O дисплејот

  6,2”

  Flat FHD+

  Димензии:
  71,2 x 151,7 x 7,9 mm
  Тежина:
  171 g (mmW), 169 g (sub6)
  Биометриска автентикација:
  Ултрасоничен отпечаток на прст Препознавање на лице

Супермазен екран од 120 Hz

Нашиот најмазен екран за непречено лизгање, за да бидеш постојано во тек со новостите.

 • Galaxy S21 Ultra 5G

  120 Hz (10~120 Hz)

 • Galaxy S21+ 5G

  120 Hz (48~120 Hz)

 • Galaxy S21 5G

  120 Hz (48~120 Hz)

Издржливост

Заштитен од најтпорното Gorilla Glass направено досега и отпорност на вода и на прав.2, 3

 • Galaxy S21 Ultra 5G

  • Corning® Gorilla® Glass Victus™

  • IP68

 • Galaxy S21+ 5G

  • Corning® Gorilla® Glass Victus™

  • IP68

 • Galaxy S21 5G

  • Corning® Gorilla® Glass Victus™

  • IP68

Предна камера

Никогаш не било полесно да го истакнеш твојот најдобар израз на лицето.

 • Galaxy S21 Ultra 5G

  Илустрација на Galaxy S21 Ultra 5G што ја покажува локацијата на селфи камерата на Infinity-O дисплејот.

  40 MPСелфи камера

 • Galaxy S21+ 5G

  Илустрација на Galaxy S21 Plus 5G што ја покажува локацијата на селфи камерата на Infinity-O дисплејот.

  10 MPСелфи камера

 • Galaxy S21 5G

  Илустрација на Galaxy S21 5G што ја покажува локацијата на селфи камерата на Infinity-O дисплејот.

  10 MPСелфи камера

Задна камера и зум

Долови ги неверојатните детали и чистота, само со еден допир.

 • Galaxy S21 Ultra 5G

  Илустрација на Galaxy S21 Ultra 5G гледана одзади прикажувајќи ги локациите на задните камери. Има три камери на лево, обележани со броевите 1, 2 и 3; и една камера во центарот десно со број 4.
  • 12 MPУлтраширока камера
  • 108 MPШирокоаголна камера
  • 10 MP2 телефото камери
  • 2 телефото камери од 10 MP

  100X Space Zoom4

 • Galaxy S21+ 5G

  Илустрација на Galaxy S21+ 5G гледана одзади прикажувајќи ги локациите на задните камери. Има три камери на лево, обележани со броевите 1, 2 и 3.
  • 12 MPУлтраширока камера
  • 12 MPШирокоаголна камера
  • 64 MPТелефото камера

  30X Space Zoom5

 • Galaxy S21 5G

  Илустрација на Galaxy S21 5G гледана одзади прикажувајќи ги локациите на задните камери. Има три камери на лево, обележани со броевите 1, 2 и 3.
  • 12 MPУлтраширока камера
  • 12 MPШирокоаголна камера
  • 64 MPТелефото камера

  30X Space Zoom5

Батерија

Батерија за цел ден и подолго.6,7

 • Galaxy S21 Ultra 5G

  Икона покажува полна батерија.

  5000mAh (типична)

 • Galaxy S21+ 5G

  Икона покажува полна батерија.

  4800mAh (типична)

 • Galaxy S21 5G

  Икона покажува полна батерија.

  4000mAh (типична)

*The USB Implementers Forum, Inc. (USB-IF) е основан во 1995 година за поддршка и развивање на пазарот и за подигање на свеста кај корисниците за прифаќањето уреди кои се согласност со стандардите за USB. Super Fast Charging на Galaxy S21 5G, S21+ 5G и S21 Ultra 5G има сертификат дека е усогласено со стандардите за USB, што значи дека твоите производи ги исполнуваат највисоките стандарди во индустријата. Сертификатот може да се најде на www.usb.org.

Меморија

Доволно простор за сите твои омилени фотографии и видеа.8, 9

 • Galaxy S21 Ultra 5G

  • 512 GB
  • 256 GB
  • 128 GB
 • Galaxy S21+ 5G

  • не е обезбедено
  • 256 GB
  • 128 GB
 • Galaxy S21 5G

  • не е обезбедено
  • 256 GB
  • 128 GB

Со OneDrive, имаш едно безбедно место за датотеки и фотографии. Автоматски синхронизирај датотеки, фотографии и видеа од твојот телефон и пристапи им од каде било од кој било од твоите уреди.8

Компатибилност со S Pen пенкалото

Првото за Galaxy S, S Pen пенкалото е прецизност на дланка.10

 • Galaxy S21 Ultra 5G

  Икона за S Pen пенкало.
  S Pen пенкало
 • Galaxy S21+ 5G

  не е обезбедено
 • Galaxy S21 5G

  не е обезбедено