Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

ИЗЛОЖБЕН САЛОН

„Добредојде во изложбениот салон на Samsung! Дали си подготвен да ги разгледаш новите Galaxy S21 5G и S21+ 5G?“ АЈДЕ ДА РАЗГЛЕДАМЕ

Galaxy S21 Plus 5G во фантомска виолетова боја се свртува, покажувајќи поглед на целата предна страна со графичка позадина на екранот.

Неколку Galaxy S21 Plus 5G телефони доаѓаат од зад Galaxy S21 Plus 5G во фантомска виолетова боја. Додека се свртува телефонот во фантомска виолетова боја, другите телефони исчезнуваат и се појавува Galaxy S21 5G.
„Запознај ги Galaxy S21 5G и S21+ 5G. Направени за врвно доживување секој ден.“ ПОКАЖИ МИ ПОВЕЌЕ
„Добро изгледаат, нели?“ Погледни во 360°
„Ајде, испробај ги.“ ПОГЛЕДНИ ГИ КАРАКТЕРИСТИКИТЕ

8K VIDEO И 8K VIDEO SNAP

Сними врвни фотографии во секое 8K видео1

*Видеото е симулирано за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

Сцена од група пријатели кои скокаат од пикап камион. Снимена е со 8K за да го покаже квалитетот на високата резолуција, а потоа прекриено со интерфејсот на 8K Video Snap за да покаже како се прават фотографии од 33 MP во секое 8K видео.

ПРЕТХОДНО ВРАТИ СЕ НА КАРАКТЕРИСТИКИ НАЗАД ДО 360°

SINGLE TAKE

Снимаш еднаш и доволно е1,2

*Видеото е симулирано за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

Сцена од жена која дува меурчиња и танцува, снимена на Galaxy S21 Plus 5G со Single Take. Откако телефонот ќе престане со снимање, покажува повеќе клипови и слики направени од таа снимка.

ПРЕТХОДНО ВРАТИ СЕ НА КАРАКТЕРИСТИКИ НАЗАД ДО 360°

отвори

Подготвен за акција со непречено снимање видео како со стабилизатор

*Видеото е симулирано за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

Сцена од жена која вози скејтборд, снимена на Galaxy S21 Plus 5G со вклучен Super Steady. Додека е пуштена сцената, уште едно видео од жена која вози скејтборд снимено со исклучено Super Steady се појавува одозгора, за да се покаже споредба на видеата. Видеото снимено со вклучено Super Steady е чисто и детално.

ПРЕТХОДНО ВРАТИ СЕ НА КАРАКТЕРИСТИКИ НАЗАД ДО 360°

КАМЕРА ОД 64 MP

Само едно исекување те дели од совршена профилна слика1

*Видеото е симулирано за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

Камерата зумира чинија со виолетов десерт декориран со цвет. Се појавува интерфејсот на камерата за сечење, покажувајќи дека сликата сè уште има висока резолуција дури и по сечењето.

ПРЕТХОДНО ВРАТИ СЕ НА КАРАКТЕРИСТИКИ НАЗАД ДО 360°

ПОРТРЕТ

Готови за на Instagram

*Видеото е симулирано за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

Сцена со жена која седи во својот автомобил, снимена на Galaxy S21 Plus 5G во вертикален режим со применет ефект на замаглување.

ПРЕТХОДНО ВРАТИ СЕ НА КАРАКТЕРИСТИКИ НАЗАД ДО 360°

НОЌЕН РЕЖИМ

Ноќта е твоја

*Видеото е симулирано за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

Сцена со жена која кампува во нејзиното комбе, снимена на Galaxy S21 Plus 5G. Интерфејсот на Ноќниот режим е исто така прикажан за да се демонстрираат чекорите за правење слика во Ноќен режим, вклучувајќи илустрации за држење на камерата неподвижна, и одбројување додека не се затвори блендата. Ги прикажува резултатите и сликата е добро осветлена со жива боја.

ПРЕТХОДНО ВРАТИ СЕ НА КАРАКТЕРИСТИКИ НАЗАД ДО 360°

30X SPACE ZOOM

Кажи му збогум на „предалеку“1

*Видеото е симулирано за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

Автомобил во кој на задното седиште има еден пар. Како што зумираш, може да забележиш дека има некој на возачкото седиште. Додека зумираш се до 30 пати, го гледаш нејзиното насмеано лице преку страничниот ретровизор.

ПРЕТХОДНО ВРАТИ СЕ НА КАРАКТЕРИСТИКИ НАЗАД ДО 360°

ИНТЕЛИГЕНТНА БАТЕРИЈА

Батерија за цел ден, па и подолго1,2

*Видеото е симулирано за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

Снимка од урбан пејзаж на Galaxy S21 Plus 5G од ден во ноќ, покажувајќи ја моќта на целодневната батерија на телефонот.

ПРЕТХОДНО ВРАТИ СЕ НА КАРАКТЕРИСТИКИ НАЗАД ДО 360°

HYPERFAST 5G

Преземи ја целата сезона за секунда1,2,3

*Видеото е симулирано за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

Сцена од жена која гледа низ прозорец. Камерата го намалува зумот за да покаже дека оваа сцена е дел од плејлиста и се презема уште една ТВ епизода. Ова ја покажува брзината на 5G на Galaxy S21 Plus 5G.

ПРЕТХОДНО ВРАТИ СЕ НА КАРАКТЕРИСТИКИ НАЗАД ДО 360°

ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИСПЛЕЈ

Најинтелигентниот дисплеј за сите серии што ги гледаш маратонски

*Видеото е симулирано за илустрација. Вистинскиот кориснички интерфејс може да се разликува.

6,7”
  • INFINITY-O ДИСПЛЕЈ
  • DYNAMIC AMOLED 2X
  • EYE COMFORT SHIELD
  • СУПЕРМАЗЕН ЕКРАН ОД 120 HZ
Galaxy S21 5G се појавува одзади и стои покрај Galaxy S21 Plus 5G. Екранот на двата телефона станува црн и се појавува текст за да ја прикаже димензијата на екранот, 6,7 инчи на Galaxy S21 Plus 5G, и 6,2 инчи на Galaxy S21 5G. Исто така, пишува дисплеј Infinity-O, Dynamic AMOLED 2X, Eye Comfort Shield и Super Smooth 120Hz Display.
ПРЕТХОДНО ВРАТИ СЕ НА КАРАКТЕРИСТИКИ НАЗАД ДО 360°