Samsung Galaxy S9 и S9+ | Купи го веднаш или дознај повеќе за специфкациите кои ги нуди

Камерата редефинирана. Galaxy S9 и S9+ ја претставија револуционерната камера со Двојна леќа што се адаптира на светлината на човечкото око.

Откриј ја новата генерација на Galaxy

Galaxy S10e, S10, и S10+ ти даваат мобилно искуство стекнато
со иновации во 10 години. Истражи ги интелегентните батерии, професионалната камера
и екранот Infinity-O.

Оди на Galaxy S10
Неколку Galaxy S10 плус телефони сите легнати и гледани под агол од долу. Сите се црни освен еден на средината, што е прикажан во призматично прелевање на боите на екранот со Galaxy S10 плус легнат над него и двата телефони на секоја од страните.