Ново

Galaxy Z Flip

galaxy z flip galaxy z flip
galaxy z flip galaxy z flip
galaxy z flip galaxy z flip
galaxy z flip galaxy z flip
galaxy z flip galaxy z flip
galaxy z flip
galaxy z flip

Buying Tool

УРЕД

Одбери го твојот уред

БОЈА

Одбери боја за твојот уред

МЕМОРИЈА

Одбери меморија за твојот уред

МРЕЖА

Одбери мрежа за твојот уред

Estimate your installment plan
Како функционира замената
 • 01

  Изберете го Вашиот нов Samsung уред и раскажете ни повеќе за стариот.
  Доколку ги исполнувате условите, ќе ја видите предвидената вредност за замената.

 • 02

  Добијте почетен попуст за цената на Вашиот нов Samsung уред.

 • 03

  Вратете го стариот уред во добиеното пакување за рециклирање за да ја завршите замената.

Samsung Care+

Samsung Care+ Оградување од одговорност со линк

We recommend to set as below to see optimized screen
 • Option 01

  Rotate the device until it is horizontal to view the screen in landscape mode.

 • Option 02

  Tab on desktop version in the browser.

Samsung Care+ Popup Наслов

Protects your device from accidental damage for up to two years.

Accidental damage, Worldwide cover, Repairs by genuine parts
Accidental damage, Worldwide cover, Repairs by genuine parts
Samsung Care+ Услови и одредби
Добивај известување за залихите

Со внесување на Вашата е-пошта добивате известување кога производот ќе го има повторно на залиха и кога ќе биде достапен за купување.

Е-пошта

Со внесување на Вашата е-пошта се согласувате да добивате маркетинг комуникации и известувања за инвентарот од Samsung.