SC4135 правосмукалка со канистер и функција „Easy Dust Blowing“™, 1.600 W

VCC4135S37/BOL
Боја ЦрвенаЦрвена

The item is in the cart.

Функција на едноставно издувување на правта

Функцијата „Едноставно издувување на правта“ овозможува едноставно отстранување на правта и на нечистотијата од местата до кои не може лесно да допреш.

Функција на едноставно издувување на правта

Вграден склад за прибор и едноставно копче на допир

Вградениот прибор (четка за прав + продолжеток за отвори) овозможува едноставен пристап и складирање, без страв од загуба.
Проектиран за максимална удобност. Доволно е да го вклучиш напојувањето и да го нагодиш нивото на јачина.

Вграден склад за прибор и едноставно копче на допир

Двонасочно паркирање за лесно складирање

Системот за двонасочно паркирање му овозможува на корисникот да ја закачи цевката за апаратот во текот и по користењето заради поедноставно чистење и складирање.

Двонасочно паркирање за лесно складирање

Едноставна контрола (SC4100)

Контрола за вклучување / исклучување и моќност на едно место

Едноставна контрола (SC4100)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.