VC3100M Канистер правосмукалка со Anti-tangle турбина

VC07M3179VD/GE
Боја ЗлатнаЗлатна

The item is in the cart.

2 ℓ

Капацитет за собирање прав

700 W

Максимална потрошувачка на енергија

Бургунди

Боја

280 mm

Ширина на чистење

Дизајнирана за чистење на домот од заплетканите влакна од милениците*

Додаток Mini Pet Care

Со додатокот Mini Pet Care повеќе нема да имаш проблеми при отстранувањето на несаканите влакна од милениците од каучите, креветите и душеците. Ротирачката четка дизајнирана со гумен материјал значително ја намалува количината на влакна од милениците кои се заплеткуваат на четката на барабанот*. Освен тоа, нејзиниот компактен дизајн овозможува лесно ракување и чистење на потешко достапните места.

Дизајнирана за чистење на домот од заплетканите влакна од милениците*

Дизајнирана за длабинско чистење на домови со миленици

Четка Pet Care

Четката Pet Care има моќна турбина која ja врти четката на барабанот, правејќи ја многу поефикасна во собирање на влакната од милениците*. Исто така, ги движи острите влакна подлабоко во ткаенината на тепихот, отстранувајќи ја нaталожената нечистотија и алергени**. Освен тоа, горниот капак лесно се одвојува и со тоа го олеснува одржувањето.

Четка Pet Care

* Тестирана интерно преку споредба со конвенционалната четка Samsung „NB945“.** Ефикасноста на чистењето може да се разликува во зависност од типот на подот.*** Горната слика може делумно да се разликува од вистинскиот производ.

Дизајнирани за љубителите на домашни миленици

Асортиман на производи за домашни миленици Pet Care, прилагоден на твојот животен стил

Препорачана за сите видови подови, серијата производи Pet Care на Samsung содржи седум модели кои се прилагодени на твојот животен стил - две правосмукалки со канистер и вреќа и пет правосмукалки со канистер без вреќа. Исто така, има и воздушна четка Pet Care или додаток Mini Pet Care, како и три стандардни додатоци за чистење.

Асортиман на производи за домашни миленици Pet Care, прилагоден на твојот животен стил

* Горната слика може делумно да се разликува од вистинскиот производ.

 • *Врз основа на интерно тестирање. Тестирано на вентилаторот на турбината со користење на мешавина од коса и влакна од миленици на подот. Споредено со конвенционалниот Samsung VC21F50VNAR/EV.

Лесна за проверка внатре

Сад за прашина со голем капацитет

Садот за прашина може да собере 2 литри прашина и нечистотија, така што лесно можеш да чистиш подолго време без да мора често да го празниш. И бидејќи има стилизиран проѕирен капак во вид на „кровен прозор“, лесно може да се види кога е полн само со еден поглед и без да се наведнуваш.

Лесна за проверка внатре

Лесно се одвојува

 • 2 ℓ Капацитет за собирање прав
 • 700 W Максимална потрошувачка на енергија
 • Бургунди Боја
 • 280 mm Ширина на чистење
 • 272x234x407 mm Димензии на сетот (ШxВxД)
 • 4,5 kg Тежина на цел комплет

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

 • Капацитет за собирање прав 2 ℓ
 • Максимална потрошувачка на енергија 700 W
 • Боја Бургунди
 • Ширина на чистење 280 mm

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.