SC4135 правосмукалка со канистер и функција „Easy Dust Blowing“™, 1.600 W

SC4135 правосмукалка со канистер и функција „Easy Dust Blowing“™, 1.600 W

VCC4135S37/BOL

Одбери боја

Боја :

Функција на едноставно издувување на правта

Функцијата „Едноставно издувување на правта“ овозможува едноставно отстранување на правта и на нечистотијата од местата до кои не може лесно да допреш.

Функција на едноставно издувување на правта Функција на едноставно издувување на правта

Вграден склад за прибор и едноставно копче на допир

Вградениот прибор (четка за прав + продолжеток за отвори) овозможува едноставен пристап и складирање, без страв од загуба.
Проектиран за максимална удобност. Доволно е да го вклучиш напојувањето и да го нагодиш нивото на јачина.

Вграден склад за прибор и едноставно копче на допир Вграден склад за прибор и едноставно копче на допир

Двонасочно паркирање за лесно складирање

Системот за двонасочно паркирање му овозможува на корисникот да ја закачи цевката за апаратот во текот и по користењето заради поедноставно чистење и складирање.

Двонасочно паркирање за лесно складирање Двонасочно паркирање за лесно складирање

Едноставна контрола (SC4100)

Контрола за вклучување / исклучување и моќност на едно место

Едноставна контрола (SC4100) Едноставна контрола (SC4100)

Спецификации

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.