SC20M2540JN Канистер правосмукалка со поголема моќ на вшмукување

SC20M2540JN Канистер правосмукалка со поголема моќ на вшмукување

VC20M2540JN/AD

Одбери боја

Боја :

Моќна, а лесна

Поголема моќ на вшмукување*

Дали ја сакаш моќта на тешката правосмукалка, но без напорот при движење? Лесниот дизајн на Samsung VC2500 со канистер и вреќа ја прави лесна за маневрирање. А нејзиното моќно вшмукување, исто така обезбедува длабинско и интензивно чистење на теписи, килими и тврди подови.

*Споредено со конвенционалниот тип на Samsung со вреќа од серијата SC54**. Според интерно тестирање.

Ја остранува крупната прашина

EZClean Cyclone*

Филтерот EZClean Cyclone се наоѓа на рачката, така што лесно може да се провери колку прашина е собрана и колку е полн. За да го испразниш, само извлечи ја централната дршка и едноставно истреси ја содржината, за да не ги извалкаш рацете.

Лесна за празнење

EZClean Cyclone*

Филтерот EZClean Cyclone се наоѓа на рачката, така што лесно може да се провери колку прашина е собрана и колку е полн. За да го испразниш, само извлечи ја централната дршка и едноставно истреси ја содржината, за да не ги извалкаш рацете.

  • *Споредено со моделот Samsung со вреќа без EZClean Cyclone. Според интерно тестирање.

Држи ја удобно

Лесна рачка за држење*

Ергономската, нелизгава лесна рачка за држење* овозможува поцврсто и поудобно држење. Лесно може да го контролираш нејзиното движење без да се измориш или да ја испуштиш. И ротира, така што цревото нема да се заплеткува.

*Достапно на сериите: VC20M251A**, VC20M253A**, VC20M255A**, VC20M257A**, VC15M251A** и VC15M255A**.

Брзо наоѓање и чување

Додаток 2-во-1

Лесно достапниот додаток 2-во-1 е сместен под рачката, така што секогаш е лесно достапен кога сакаш да го исчистиш мебелот или тесни, тешко достапни места.

Диши лесно

Филтрација на алергени

Диши почист воздух со помош на напредната филтрација на алергени која докажано ја намалува количината на фина прашина и алергени кои влегуваат во твојот дом.

Не заборавај ги вреќите за прашина

Заштитен капак

Што може да биде полошо од чистење без вреќата за прашина? Благодарение на заштитниот капак, никогаш не треба да се грижиш дека ќе ја заборавиш вреќата за прашина, бидејќи тој не се затвора сè додека во него не се вметне вреќа. Кога е празен, држачот за вреќата за прашина едноставно не дозволува да се затвори капакот.

Без заплеткување на цревото

Црево 360º

Цревото 360º може да ротира во основата во цел круг што овозможува да се движи слободно во секоја насока без да се витка или заплеткува. Така, можеш да го движиш и да ја менуваш насоката удобно и ефикасно.

Помалку оштетување на подот

Големи гумени тркала

Големите гумени тркала помагаат за непречено и постојано движење низ домот, без гребење на подот.

Спецификации

  • Капацитет за собирање прав 2.5 ℓ
  • Максимална потрошувачка на енергија 2000 W
  • Димензии на сетот (ШxВxД) 280x246x390 mm
  • Тежина на цел комплет 4.3 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.