SC18M2150SG Канистер правосмукалка со Cyclone Force и Anti-Tangle турбина

VC18M2150SG/AD
Боја СиваСива

D

The item is in the cart.

1.5 ℓ

Капацитет за собирање прав

1800 W

Максимална потрошувачка на енергија

272x243x398 mm

Димензии на сетот (ШxВxД)

4.5 kg

Тежина на цел комплет

Лесно разделиво

Лесна за движење и употреба

Компактен дизајн

Компактниот дизајн ви помага лесно чистење низ куќата со помалку напор. Samsung VC2100 е 22% покомпактен во големина*, така што лесно се повлекува и движи низ вашиот дом.

*Споредено со Samsung VCC6562V3G/XEV

Лесна за движење и употреба

*Споредено со Samsung VCC6562V3G/XEV

Чувајте ја удобно

Лесна рачка за држење*

Ергономичната, нелизгава Лесна рачка за држење* ви овозможува поцврсто и поудобно држење. Лесно можете да го контролирате нејзиното движење без вашите раце да се изморат или да ја испуштат. И ротира, така што цревото нема да се заплеткува.

*Достапно во серии VC18M312XXX, VC18M314XXX, VC18M316XXX.

Лесна рачка за држење*

*Достапно во серии VC18M312XXX, VC18M314XXX, VC18M316XXX.

  • 1.5 ℓ Капацитет за собирање прав
  • 1800 W Максимална потрошувачка на енергија
  • 272x243x398 mm Димензии на сетот (ШxВxД)
  • 4.5 kg Тежина на цел комплет

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

  • Капацитет за собирање прав 1.5 ℓ
  • Максимална потрошувачка на енергија 1800 W
  • Димензии на сетот (ШxВxД) 272x243x398 mm
  • Тежина на цел комплет 4.5 kg

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.