Правосмукалка Pet Care

VC079HNJGGD/OL
Боја ЗлатнаЗлатна

The item is in the cart.

Дизајнирана за љубители на миленици

Дизајнирана за љубители на миленици

Четка за грижа за миленици

Четка за грижа за миленици

Мини алатка за грижа за миленици

Мини алатка за грижа за миленици

3 ℓ

Капацитет за собирање прав

Дизајнирана за љубители на миленици

Производот за грижа за миленици одговара на твојот животен стил

Препорачана за сите видови подови, Samsung едицијата за грижа за миленици се карактеризира со седум модели за да одговара на вашиот животен стил - двa торбести кутии и пет кутии без торба. Исто така нуди воздушно движечка Четка за грижа за миленици или Мини алатка за грижа за корисници како и три стандардни додатоци за чистење.

Дизајнирана за љубители на миленици

* Горната слика може делумно да се разликува од тековниот производ.

Дизајнирана за длабинско чистење на домови со миленици

Четка за грижа за миленици

Четката за грижа за миленици има моќна турбина која го ротира барабанот на четката, така што таа е многу ефикасна во собирање на влакната од миленици*. Исто така ги движи острите влакна подлабоко во материјалот на вашиот тепих, отстранувајќи ја натапканата нечистотија и алергени**. Освен тоа, деливиот горен капак овозможува леснотија за одржување.

Четка за грижа за миленици

* Тестирана интерно во споредба дсо конвенционаната четка Samsung „NB945“.** Резултатот од чистењето може да се разликува според типот на подот.*** Горната слика може делумно да се разликува од тековниот производ.

Дизајнирана за чистење на домови со помалку заплеткани влакна од миленици*

Мини алатка за грижа за миленици

Мини алатката за грижа за миленици ја отстранува нервозата од отстранување на несаканите влакна од миленици од двоседи, кревети и душеци. Ротирачката четка дизајнирана со гумен материјал значително ја намалува количината на влакна од миленици натапкана на барабанот од четката*. Освен тоа, нејзиниот компактен дизајн е лесен за маневрирање и се вклопува во помали простори.

Мини алатка за грижа за миленици

*Тестирана интерно во споредба со конвенционалната четка на Samsung „TB-480“.

  • 3 ℓ Капацитет за собирање прав
  • 750 W Максимална потрошувачка на енергија
  • 297x246x419 mm Димензии на сетот (ШxВxД)
  • 4.8 kg Тежина на цел комплет

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.