SC4550

VCC4550V36/BOL
Боја синасина

The item is in the cart.

1.3 ℓ

Капацитет за собирање прав

1800 W

Максимална потрошувачка на енергија

280x238x395 mm

Димензии на сетот (ШxВxД)

4.3 kg

Тежина на цел комплет

Две комори, двојно подобро чистење.

Во единствениот Twin Chamber System TM на Samsung вообичаената комора е поделена во два дела, овозможувајќи подобрено чистење и подолготрајна моќност. Додека со моќното вшмукување честичките прав циркулираат низ циклонската воздушна патека на внатрешната комора, нечистотијата и остатоците се одделуваат од воздухот. Како резултат на тоа, поголемите честички прав се филтрираат во надворешната комора додека не бидеш подготвен да ги отстраниш. Тоа значи и дека кај правосмукачките на Twin Chamber на Samsung не е потребно неекономично, валкано и скапо заменување на вреќичките.

Две комори, двојно подобро чистење.

Економично и без напор

Еден голем проблем на конвенционалната правосмукачка во однос на вреќичките за прав е тоа што корисникот треба постојано да купува нови вреќички за прав за замена. Но со Twin Chamber System™ повеќе нема потреба да вложиш дополнителен напор за да ги најдеш и да ги купиш соодветните вреќички за правосмукачка

Економично и без напор

Диши лесно. Буквално.

Samsung користи НEPA-филтрирање за да обезбеди најчисто дување додека чистиш со правосмукачката. Фаќајќи ги микрочестичките, како што се прав и други алергени, како што се полен и мувла, HEPA-филтрите овозможуваат многу почиста и поздрава средина. Всушност, квалитетoт на издувниот воздух и способноста за емисија на нашите HEPA-филтри е сертифициран од SLG, многу угледен институт за тестирање и сертификација од Германија. Исто така, сертифициран е дел и од нашиот процес за филтрирање на домашни молци и алергени.

Диши лесно. Буквално.

Сѐ што ти е потребно се три чекори.

Празнењето на садот со ѓубре по чистењето може да биде најнепријатниот дел од чистењето. Но тоа повеќе не е случај со садот за ѓубре на Easy-to-Empty на Samsung. Сѐ што ти е потребно за да ја завршиш работата се три едноставни чекори. Само притисни на копче, повлечи го садот за ѓубре и истури со едноставно движење на зглобот на раката. Без тешкотија, без истурање, само е олеснето добивањето почиста просторија.

Сѐ што ти е потребно се три чекори.
  • 1.3 ℓ Капацитет за собирање прав
  • 1800 W Максимална потрошувачка на енергија
  • 280x238x395 mm Димензии на сетот (ШxВxД)
  • 4.3 kg Тежина на цел комплет

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.