SC5240 Правосмукалка со циклонски филтер

VCC5240S3R/BOL
Боја ПортокаловаПортокалова

The item is in the cart.

2.5 ℓ

Капацитет за собирање прав

1800 W

Максимална потрошувачка на енергија

219x269x350 mm

Димензии на сетот (ШxВxД)

3.7 kg

Тежина на цел комплет

Циклонски филтер

циклонски филтер

Едноставно допри го копчето

VC-5900 е дизајниран за максимална погодност со минимизирање на бројот на функции и копчиња. Само вклучија и пробај да го контролираш нивото на моќ. Чистењето станува толку едноставно и лесно.

Едноставно допри го копчето
  • 2.5 ℓ Капацитет за собирање прав
  • 1800 W Максимална потрошувачка на енергија
  • 219x269x350 mm Димензии на сетот (ШxВxД)
  • 3.7 kg Тежина на цел комплет

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.