Photography

Shumë pranë dhe prapa
skenat Me BTS

Shihni ku arrijnë ndjesitë e K-pop kur nuk interpretojnë #withGalaxy.

BTS duke shkrepur Selfie në Grup. Të gjithë anëtarët janë ulur në tokë dhe po shkrepin selfie të BTS me Galaxy S20+ që po e mban Jung Kook. BTS duke shkrepur Selfie në Grup. Të gjithë anëtarët janë ulur në tokë dhe po shkrepin selfie të BTS me Galaxy S20+ që po e mban Jung Kook.

Pra, si pushojnë anëtarët e BTS jashtë skenës? Ne kaluam pak kohë me yjet e K-pop për t’iu dhënë admiruesve një vështrim nga brenda #withGalaxy. Vështroni këto foto pikante të BTS prapa-skenave dhe shihni një anë tjetër të bandës.*

1 4

Koha e pushimit sapo u përmirësua më shumë

Nga përsosja e këndeve të selfie, në lojëra me shpejtësi të madhe ja mjetet që iu nevojiten për të përmirësuar kohën tuaj të lirë.

*Imazhe të përpunuara.

Lexoni këto histori më pas