Fotografia

Shkëlqeni në dritën neon

Ndriçoni postimet tuaja me këto këshilla për fotografi të hijshme neon.

Neon dritë fotografisë me një Samsung Galaxy Note8 Neon dritë fotografisë me një Samsung Galaxy Note8

Nga Hong Kongu tek Lollapalooza, prirja e dritës neon është duke shkëlqyer fuqishëm dhe nuk ka asnjë shenjë se do të zhduket së shpejti. Dritat neon jo vetëm që janë art që të bie në sy, por gjithashtu mund të jenë një mënyrë imponuese që të kapardiseni me pozat tuaja të udhëtimit ose të elektrizoni pozën tuaj tjetër të kokës. Këtu janë këshillat tona kryesore për të regjistruar fotografi neon.

Fotografia me shenjën neon Fotografia me shenjën neon
Këshillë
Fotografia duhet pak e errët? Regjistroni në Regjimin Pro për të ulur ISO për imazhe më të shndritshme.
1

Shkëlqeni

Pavarësisht nëse dëshironi më shumë vëmendje në Tinder ose LinkedIn, një pozë e kokës me ndriçim neon do të jetë një marifet i mirë. Vendoseni veten që drita nga shenja të jetë ose drejtpërdrejt përbri jush ose pas jush, në varësi sesa dritë dëshironi të regjistroni. Ndërsa shumicat e kamerave profesionale kërkojnë mjaft punë me aperturën dhe shpejtësinë e shkrehësit për të kapur saktësisht dritën e paktë, hapja e dyfishtë e Samsung Galaxy S9+ do të rregullohet automatikisht. Gjithçka që duhet të bëni është të drejtoni kamerën dhe të regjistroni.

2

Provoni këndet tuaja

Fotografia me dritën neon e nivelit profesional ka të bëjë e gjitha me regjistrimin e këndit më të mirë dhe me të vërtetë të lejoni që drita të ndriçojë vetë. Jini aventurier me këndet—përpiquni të uleni në bisht ose të qëndroni në një karrike për t’a parë neonin në një dritë krejtësisht të re.

Fotografi të hijshme neon të bëra me Galaxy S9 Fotografi të hijshme neon të bëra me Galaxy S9
3

Priruni nga turbullimi

Dritat neon janë të shkëlqyera për portrete të natyrshme me bokeh. Gjëja më e rëndësishme për të mbajtur mend është se sa më pranë që të jeni me subjektin, aq më bokeh të mirë merrni.

Çfarë ju nevojitet që të shkëlqeni

Pavarësisht nëse jeni të ri në Instagram ose një Insta-celeb i vërtetë, kamera e telefonit tuaj mund t’u japë gjallëri ose fund postimeve tuaja. Hapja e dyfishtë në pajisjet Samsung Galaxy ndihmon që fotografitë tuaja me dritë të ulët të dalin në pah dhe të shkëlqejnë fort.

Lexoni këto histori më pas