Fotografia

Romanca e
Ndriçim i Ulët Fotografia

Gjeni terezinë për dashuri me fotografinë tonë të preferuar të siluetës-dhe të tjera
fotografi romantike-të shkrepura #withGalaxy.

Fotografi siluetë e një çifti që po qëndron përballë një drite neoni të një kafeneje, skena është e errët por ju mund të dalloni konturet e tyre Fotografi siluetë e një çifti që po qëndron përballë një drite neoni të një kafeneje, skena është e errët por ju mund të dalloni konturet e tyre

Është e vështirë të emërosh një dyshe më të madhe sesa ndriçimi i ulët dhe romanca-ato shkojnë së bashku në mënyrë kaq perfekte. Nëse doni imazhe plot tone të pasura, emocion, karakter dhe lidhje, atëherë do të doni të filloni të shkrepni foto në ndriçim të ulët. Kështu që, gjeni terezinë për dashuri me këto foto të shkrepura #withGalaxy dhe frymëzohuni për të krijuar tuajën.

Një çift duke qëndruar në një sipërfaqe të reflektuar me një muzg shumëngjyrësh në sfond, ata janë në poza lozonjare përballë njëri-tjetrit Një çift duke qëndruar në një sipërfaqe të reflektuar me një muzg shumëngjyrësh në sfond, ata janë në poza lozonjare përballë njëri-tjetrit

Luaj me simetrinë dhe pozat argëtuese për të shprehur afërsinë dhe për të shtuar një sens lidhjeje. Fotografimi në perëndim të diellit dhe shkrepja e kontureve të kundërta gjithashtu krijon një fotografi akoma më tërheqëse, e cila ndihmon në gjendjen romantike.

Një çift i ulur në një sipërfaqe prej druri me Urën e Manhatanit në sfond, skena është shkrepur nga një kënd i ulët Një çift i ulur në një sipërfaqe prej druri me Urën e Manhatanit në sfond, skena është shkrepur nga një kënd i ulët
Pjesa e pasme e Galaxy S20 Ultra 5G Pjesa e pasme e Galaxy S20 Ultra 5G
Ndriçoni Skenën
Qajini fotografitë në ndriçim të ulët me Regjimin e natës në Galaxy S20 Ultra 5G.

Përdorni sfondin në avantazhin tuaj kur shkrepni foto në ndriçim të ulët. Një urë e ndriçuar mirë mund të sigurojë një dritë të përshtatshme ambienti që do t'ju ndihmojë të tregoni një histori dashurie prekëse pa prishur subjektet tuaja. Ju gjithashtu mund të shkrepni në Regjimi i natës për të kapur një skenë të errët të natës me zhurmë dhe paqartësi minimale (pa përdorur blic).

Një çift i ulur në një mur betoni që shikon në drejtim të oqeanit, ka një muzg të mrekullueshëm që krijon një gradient shumëngjyrësh në qiell. Një çift i ulur në një mur betoni që shikon në drejtim të oqeanit, ka një muzg të mrekullueshëm që krijon një gradient shumëngjyrësh në qiell.
KËSHILLË
Rritni saturimin në fazën e pas-përpunimit për më shumë intensitet ngjyre.

Shfrytëzoni hapësirën negative (qiellin blu në këtë rast) për të theksuar subjektin tuaj dhe tërhequr vëmendjen në një moment të çmuar. Gjithashtu, tonet e ngrohta krijojnë një emocion ngushëlluese, kështu që luani me ngjyrimet tuaja kur përpunoni imazhet.

Një çift i buzëqeshur me krahë të lidhur duke ecur nëpër një rrugë me kalldrëm, ka drita në formë zemre që projektohen mbi ndërtesat në sfond Një çift i buzëqeshur me krahë të lidhur duke ecur nëpër një rrugë me kalldrëm, ka drita në formë zemre që projektohen mbi ndërtesat në sfond

Rrugët me kalldrëm bëjnë një sipërfaqe të shkëlqyeshme reflektuese e cila ndihmon dritën që të kërcejë në subjektin tuaj. Gjithashtu, zemrat në ndërtesa shtojnë një element argëtues që mbështet historinë e dashurisë në skenë—kështu që tregoni kujdes në detajet e vogla kur të kërkoni për vendndodhjen.

Siluetë e një çifti që qëndron para një akuariumi të madh. Rezervuari është i ndriçuar mirë dhe mund të shihni një shumëllojshmëri të jetës detare duke përfshirë peshqit kurrizorë, peshqit e të tjerë. Siluetë e një çifti që qëndron para një akuariumi të madh. Rezervuari është i ndriçuar mirë dhe mund të shihni një shumëllojshmëri të jetës detare duke përfshirë peshqit kurrizorë, peshqit e të tjerë.

Momentet intime kapen më së miri pa turmat, kështu që gjeni një vend romantik që ju mundëson pak kohë vetëm. Për të krijuar atë ndjenjë epike, më të madhe se jeta, shkrepni nga një kënd i ulët dhe eksperimentoni me inkuadrim në shkallë të gjerë.

Ikonë e Samsung Galaxy Ikonë e Samsung Galaxy

NDANI DHE EKSPLORONI

Është radha juaj

Kontrolloni Instagramin tonë për frymëzim, pastaj ndani fotot tuaja romantike në ndriçim të ulët #withGalaxy.

Kapni romancën

Përqafoni errësirën dhe ndani dashurinë me fotografi në ndriçim të ulët që do t’i bëjë të gjithë shumë romantikë.

Lexoni këto histori më pas